У Техасі шукають тестувальників матраців

14.05.2019
У місті Х’юстон, штат Техас, США, одна компанія з виготовлення матраців розмістила оголошення про набір бажаючих пройти практику з... тестування своєї продукції.
 
Скільки народу зголосилося пройти подібну практику, не повідомляється, але те, що їх буде чимало, можна не сумніватися.
 
Уявіть собі: ви приходите на роботу, лягаєте на ліжко... і все — ваша робота виконана. Ну майже...
 
У службові обов’язки тестувальників уходять такі чудові пункти, як читання у ліжку, прийом їжі на «робочому місці», робота з комп’ютером усе там же.
 
Паралельно «трударі» повинні стежити за своїми відчуттями, наскільки матрац зручний для ніг та голови. Також матрацна фірма набирає спеціалістів, які б редагували відеоролики (мабуть, про те, як «апробанти» вилежуються на матрацах). Спадає на думку: при таких вакансіях у Техасі все ще є безробітні?
 
Та, виявляється, таких чудових робіт у світі чимало. Ну чим, скажімо, не прекрасна вакансія директора зі смаків із зарплатнею в 66 тисяч доларів на рік, яку пропонує компанія, що спеціалізується на доставці вегетаріанських страв у Великобританії.
 
У службові обов’язки директора входять подорожі (переважно в Японії, Індії, Китаї, Чилі), дегустації нових страв і написання звітів про свої враження.
 
При цьому компанія бере на себе всі витрати на оплату проїзду, проживання, харчування, а також гарантує оплачувану відпустку на 28 днів (так, ніби ця робота не є суцільними канікулами).
 
Проте є маленький нюанс, кандидат повинен мати щонайменше 3-річний стаж роботи у харчовій промисловості, а також уміти налагоджувати партнерські відносини з іншими компаніями.