Пріянка Чопра може зіграти в одному з фільмів Marvel

09.04.2019
Пріянка Чопра може зіграти в одному з фільмів Marvel

Пріянка Чопра.

Індійська актриса, яка давно вже підкорила не лише свій «рідний» Боллівуд, а й Голлівуд, веде переговори з «кіновсесвітом» Marvel про участь в одному з проектів.
 
 
Режисер «Месників: Війни нескінченності» Джо Руссо зізнався, що хотів би бачити Пріянку Чопра в одному зі своїх фільмів.
 
 
Зараз саме в розробці кілька проектів: «Чорна вдова», «Вічні», «Шані-Чі» тощо. 
 
 
До визнання, яке сьогодні має Пріянка, актриса йшла не протореною дорогою, як може комусь здатися, адже з такою зовнішністю важко залишатися непоміченою.
 
Проте не все так гладенько складалося в дівчини, зовнішність якої «випадає» із загальноприйнятих канонів, навіть у такій, здавалося б, строкатій щодо рас і національностей країні, як США.
 
Народившись в Індії, у сім’ї військових медиків, Пріянка навчалася в Америці, проживаючи у родичів.
 
Будучи відмінницею у навчанні й улюбленицею вчителів, через расову нетерпимість, постійні нападки з боку ровесниць і навіть образи дівчині довелося повернутися на батьківщину, проте навчання в США вона таки закінчила.
 
Батьки, які обожнювали свою доньку-красуню, потайки надіслали її фото на відбір до національного конкурсу краси. Так Пріянка Чопра стала «Віце-міс Індії», а згодом, у 2000 році, і «Міс світу».
 
Цей титул, звісно, відкрив чимало дверей перед красунею, проте талант, розум, працелюбність дозволили їй стати не лише обличчям з обкладинки, а й визнаною як на батьківщині, так і в цілому світі актрисою.
 
Тепер вона розбиває серця не лише першим красеням Боллівуду, а й поціновувачам кінематографа.