«Бісові діти» Коломойського: дві правди та чотири брехні від Зеленського і десять побрехеньок від Тимошенко

05.04.2019
«Бісові діти» Коломойського: дві правди та чотири брехні від Зеленського і десять побрехеньок від Тимошенко

Коломойському є привід посміятися над українцями.

Колись прем’єр міністр Росії Столипін говорив, що головним завданням «государства российского была борьба с украинством» (В. Вернадський. «Украинский вопрос и русское общество»).

 

Сьогодні перед українцями знову постав ризик того, що в Україну може повернутися панувати російська орда, і спочатку почнеться той терор, який імперія зла творить у Криму і на Донбасі, а в перспективі буде те, що в Україні вже було у 1918 році, коли ми втратили свою державу, а далі у 1932—33, 1937—38 рр. і т.д. І тоді вже буде не до сміху...

 

Вони знову брешуть!

Як кандидата в президенти Володимира Зеленського, безперечно, породив телеканал Коломойського «1+1». Нагадаємо, що саме цей телеканал:
 
а) брехав під час Помаранчевої революції. Пам’ятається, як на входах до метро, на будинках красувалися цифри «1+1», а поруч напис — «вони брешуть»;
б) телеканал для агітації за свого кандидата, крім звичайної реклами, запустив фільм «Слуга народу»;
в) готує новий варіант фільму «Слуга народу»;
г) готує випуск фільму «Рональд Рейган — актор і президент»!
 
Прозорий натяк: Рейган був актором, а потім успішним президентом. Чи згадають автори фільму, що до президент­ства багато років Рейган обіймав (і досить успішно!) низку адміністративних посад державного значення.
 
Може, в тому фільмі порівняють Зеленського ще ну, наприклад, з Олександром Македонським чи князем Володимиром Великим? А чом би й ні? Порівнює ж себе пані Юлія Тимошенко з княгинею Русі Ольгою, або прем’єр-міністром Великобританії Маргарет Тетчер!

Правда від Зеленського

1. Щоб встановити мир в Україні, якого прагне весь світ, крім уламка Золотої орди — фашистської Росії, Зеленський готовий впасти на коліна перед Путіним і просити миру, звичайно ж, на його, Путіна, умовах.
2. У кінофільмі «Слуга народу», де всі персонажі говорять винятково російською мовою (навіть Наталка Сумська у ролі матері Вовчика говорить «по-русскі»), сім’я «президента» Голобородька-Зеленського претендує на Межигір’я. А чом би й ні? Апетит приходить під 
час їди!
 
Чи фінішує цей кандидат на Банковій, залежить від українців. 
Фото з сайта dsnews.ua.

Брехня від Зеленського

Перша. У фільмі «Слуга народу» президент Голобородько-Зеленський відмовляється від охорони, реформує роботу Верховної Ради, Кабінету Міністрів, адміністрацію Президента і їздить на роботу (увага!) — на велосипеді. Ха-ха.
 
Але із мовами у Голобородька-Зеленського — не склалося. Навіть з державною. Бо з українцями Зеленський ніколи не говорив їхньою мовою, однією з найкращих мов світу, бо «по-руському какось лекчей». Ну не знає ж, сердешний Вовочка, біблійну істину, що людина, яка не говорить мовою корінного населення, є варвар, а людина свого народу, як зазначив письменник Костянтин Паустовський, є дикун.
 
Брехня третя — наймерзенніша. Виступаючи у Юрмалі, Зеленський «ізрєк», що Україна — то є повія! Може, «дурноголові темні — хохли» (Ліна Костенко) і проковтнуть отой пасквіль, можливо, у монгольській орді зрадіють, але українці... невже подарують?
Брехня четверта (не остання).
 
Він заперечує свою залежність від Коломойського. Це тоді, коли 95-й квартал «пасеться» лише на його телеканалі, це коли вся реклама про коміка, який надумав «насмішити» всю країну, йде саме через «1+1».

Юлія Тимошенко. Я лисичка, я сестричка, не сиджу без діла...

Юлія Тимошенко несподівано для себе спіймала облизня в першому турі виборів. Чи не тому, що українці доста наїлися її брехні? Адже пані Юлія не приховувала, що йде в президенти, аби ліквідувати інститут президентства і натомість через парламент ввести посаду канцлера, яким, звісно ж, буде вона сама. Для цього необхідно на референдумі ухвалити нову Конституцію. Таке вже було в історії.
 
Так, Гітлер у 1934 році провів «свою» Конституцію на референдумі і став канцлером-фюрером. Пригадується, коли Віктор Медведчук хотів внести зміни до Конституції про обрання Президента в парламенті, тоді не вистачило лише чотирьох голосів, Юля Володимирівна справедливо кричала, що у народу хочуть відібрати право обирати Президента. То що змінилося? І чи можна вірити людині, яка постійно бреше довірливому дрімучо-дикому обивателю? Пригадаємо її найвідоміші побрехеньки. 
 
1. За її словами, батько її — латиш до десятого коліна, а по лінії матері — всі українці. Але, як переконливо довели дослідники її біографії і, зокрема Дмитро Чобіт, батько її, Володимир Абрамович, син єврея Абрама Кельмановича Капітельмана, одружився з вірменською єврейкою Грігян. Отже, батьки євреї, а вона, за її словами — українка.
 
2. В її декларації немає ні статків, ні будівель. Ну чистісінький собі бомж, як зазначав Віктор Ющенко. Але читаємо «Не выполненный заказ» Р. Лозы (Київ 2002). Ось як дівчина з бідної єврейської родини раптово з попелюшки перетворилась в принцесу. Цитуємо: «В 1990 году... мы одолжили 5 тысяч рублей — еще старых, советских, и для начала занялись экзотическим (сексуальным?) в то время видеопрокатом. А через пять лет корпорация, которую я к тому времени возглавляла, да, по сути, которую сама создала, несла годовой оборот десять миллиардов долларов». Далі «чистосердечное признание»: «В их (людей) понимании я, конечно, воровка».
 
3. Будучи Прем’єром, твердила : «Я кризу в Україну не пущу!» Не пустила?
 
4. Ставши Прем’єром у 2005 році, ЮВТ заявила, що до великодня свинина на ринку буде коштувати не більше 15 гривень за кілограм. А насправді було у декілька разів більше.
 
5. Брехня фарисейська.13 травня 2008 року Президент України Віктор Ющенко мав виступати у парламенті із щорічним посланням до Верховної Ради. Зал був переповнений, у ложі для іноземних гостей були посли США, Росії, Німеччини та інших країн. Та коли до парламенту прибув глава держави, депутати від БЮТ захопили трибуну і заблокували двері, якими входять Президент і Голова Верховної Ради. Дикунська акція БЮТ почалася за 20 хвилин до виступу Президента (аналогічне блокування трибуни фракціями «Батьківщина», колишня БЮТ, та Олега Ляшка відбулося, вже коли інший Президент, Петро Порошенко, мав виступати з пропозицією введення воєнного стану).
 
Рішення про блокування виступу Президента Ющенка дала особисто тодішній Прем’єр Юлія Тимошенко. Мотивація — необхідність розглянути антиінфляційні законопроекти, а виступ Президента мав тривати 45 хвилин. Але, як виявилося згодом, пакет документів не був підготовлений БЮТ, це була чергова брехня, а інфляція у роки прем’єрства ЮВТ підскочила вгору.
 
6. У своїй книзі «Макуха або штрихи до політичного портрета «Блоку Юлії Тимошенко» колись однопартієць ЮВТ Дмитро Чобіт у розділі «Російська кримінальна пляма» наводить дані, що військове відомство Росії переказало на рахунок засновників ЄЕСУ 450 млн. доларів США. Чому б це? За даними російської прокуратури, коли Юлія Тимошенко керувала ЄЕСУ, вона давала хабарі за завищення цін на постачання для МО РФ будівельних матеріалів.
 
Згодом московський гарнізонний суд за поданням прокуратури 23 вересня 2003 року видав санкцію на арешт Юлії Тимошенко, і її було оголошено в міжнародний розшук. Справа була закрита «за терміном давності» після того, як Президент Віктор Ющенко відправив ЮВТ у відставку, і вона злітала у Москву до президента Путіна. Сама Юлія Володимирівна називала цю справу «замовною» і заперечувала своє тяжке корупційне діяння. Але хто їй повірить?
 
7. Газові угоди з Путіним у 2009 році. Спочатку вона повідомила, що мандат на підписання тих газових угод Кабінет Міністрів у повному складі дав «добро». Це була перша брехня саме у цій шулерській грі пані Юлії. Далі — цю газову угоду вона назвала «великою перемогою», як, виявилося пізніше, обернулась насправді пограбуванням кожної української сім’ї. Запитаємо її ж словами: «Де совість?».
 
8. Перебуваючи на посаді Прем’єр-міністра, Юлія Володимирівна разом з Януковичем хотіла змінити Конституцію «під себе», забезпечивши собі владу на багато років. Як влучно тоді висловився один із впливових політичних діячів, «Баба Яга та Кощій Безсмертний захотіли украсти цілу країну».
 
«Конституцію треба міняти», — казала ЮВТ тоді й каже тепер. Ні, Конституцію змінювати не треба, це є брехня, конституцію треба виконувати.
 
9. У своїх публічних виступах пані Юлія постійно наголошує про монолітність своєї «кАманди». Насправді, розібравшись у її намірах та людських якостях, давно залишили «кАманду» «права рука» Олександр Турчинов, Степан Хмара, Дмитро Чобіт та ціла низка інших авторитетних політиків. Зокрема, Олег Ляшко, який нині називає її «московською зозулею».
 
10. Брехня сучасна. Пані Юля заявляла, що на другий день після її інавгурації на посаду Президента ціни на газ будуть зменшені вдвічі. Не знає, «сердешна», що ціни на газ встановлює не Президент, а Кабінет Міністрів, враховуючи ринкову ситуацію. Не дивно, що ця побрехенька не спрацювала. 
 
* * *
 
У часи прем’єрства леді Ю економіка обвалилася, інфляція підскочила вгору, а щоб якось «залатати дірки» у бюджеті, взяла у МВФ багатомільярдні кредити, за які нинішній уряд вимушений розраховуватися.
Вона — за натурою — руйнівник, радикал і аж ніяк — не будівничий.
 
Колись Леонід Кравчук сказав: «Влада — це як наркотик». Отже, її наркотична мета — це влада. Для цього вона паплюжить Президента Порошенка. Їй підтанцьовують у цьому питанні і Путін, і Медведчук, і Гриценко, і Новінський та інша зграя політичних невдах, які ставлять собі за мету повалити Президента Порошенка, здобутки якого у захисті та розбудові Вітчизни очевидні.
 
Чи не через те і бабуся Юля, і покірний слуга Ігоря Коломойського Зеленський, і колишні регіонали та інші «борці» за народне щастя з такою ненавистю говорять про Президента Петра 
Порошенка.
 
Бісить цих «борців», що Президент успішно протистоїть імперії зла, цьому уламку Золотої орди, так званій Росії, яка 24 рази збройно (!) нападала на Україну, а їх, принаймні, декотрих щедро фінансує.
 
То ж може так статись, що скажемо собі, як відомий герой фільму: «За державу прикро!». Боже, Україну бережи від них! n
Григорій ВАСИЛЕНКО, учасник бойових дій Другої світової війни, 
Борис ВАСИЛЬЧЕНКО, учасник війни, 
Сергій КРЕКОТЕНЬ, учасник війни