Китайський безхатченко «зламав» таксофон, щоб сидіти там з інтернетом

06.03.2019
В уяві пересічного обивателя безхатченко — це неохайна особа без прописки, яка безцільно вештається вулицями міста і псує своїм нечупарним виглядом довколишній пейзаж. Та це, мабуть, лише в нас так. Адже нещодавня новина з Піднебесної ламає ці шаблони.
У китайському місті Чунцин місцеві жителі виявили крутого персонажа, який цілком може стати місцевою знаменитістю і навіть мемом, бодай на короткий період. Річ у тім, що безробітний чоловік упродовж кількох років ночував у... телефонній будці. Ну як таке може бути, подумає більшість із вас, адже там неможливо заночувати! Проте чолов’яга й не думав спати в будці. Він користувався в ній... інтернетом. Так, так. Цей китайський Кулібін «зламав» таксофон (не поламав, а саме «зламав») для того, щоб використати його для веб-серфінгу. Тобто впродовж кількох років щоночі він читав новини і книжки в інтернеті, стежив за цiкавинками і навіть бавився в різні комп’ютерні ігри. Свою поведінку чоловік пояснив тим, що в нього немає комп’ютера і навіть смартфона, за допомогою яких він міг би отримувати всю необхідну для сучасної людини інформацію. 
Компанія China Telecom, яка займається обслуговуванням цієї телефонної будки, підтвердила факт «зламу» таксофона і пообіцяла розібратися в ситуації.