У Кувейті пара одружилась і розвелась за рекордний термін

13.02.2019
В уяві багатьох із нас мусульманські країни — це там, де жінок усіляко принижують, вони абсолютно безправні, особливо вийшовши заміж.
 
Насправді, у низці країн Сходу жінки підписують шлюбний контракт, де обговорюють умови проживання, утримання дружини чоловіком, випадки, за яких обставин вона може просити розлучення і які «аліменти» при цьому отримає. Це дає жінкам певні права і свободи, якими і скористалася жителька однієї з таких країн.
 
Так, нещодавно в Кувейті трапився курйозний випадок. Молода пара прийшла у відповідну установу, щоб зареєструвати шлюб. І все б нічого, але коли суддя вже підписав шлюбний контракт, наречена перечепилася і спіткнулася.
 
«Новоспечений» чоловік не втримався і обізвав її дурепою. Ну як таке стерпіти! Зі сльозами на очах наречена кинулася назад до судді з проханням, аби він розірвав шлюб, сказавши при цьому, що не потерпить з боку чоловіка таких знущань. Представнику судової влади нічого не залишалося, як виконати прохання молодої жінки тут-таки на місці. Таким чином цей шлюб став найкоротшим (усього три (!) хвилини) в історії Кувейту.