Від традиції до екзотики: рецепти страв із ревенем
Ревінь — родич щавлю та гречки, хоч би яким дивним це сусідство було. >>
Різдвяне імбирне печиво Наталі Тарапати. (Фото з власного архіву.)
Ревінь — родич щавлю та гречки, хоч би яким дивним це сусідство було. >>
Чергова книга знаного полтавського лікаря-психіатра, психолога та краєзнавця Віталія Закладного повертає із забуття ім’я нашого визначного земляка — лікаря, подвижника медицини Олександра Несвіцького. >>
Колись у дитинстві була така дражнилка: їж капусту — будеш мати попу тлусту. І невтямки було, звідки ж вона візьметься тлуста, коли капуста — доволі низькокалорійний дієтичний продукт? >>
З початку своєї гуманітарної місії в Слободі меценат Делл Лой Хансен виділив місцевим жителям на медичні послуги більш ніж три мільйони гривень. >>
За довгу, хоч і теплу, зиму набридли парникові «пластмасові» овочі та консервація. >>
При згадці про Поділля, до якого входить і Вінницька область, відразу спадають на думку пишні сади, які під кінець літа наповнюються ароматами стиглих рум’янобоких яблук, запашних груш, п’янких перестиглих слив. >>