Співробітник Геослужби США заразив робочу мережу вірусом через російське порно

06.11.2018
Нещодавно робоча мережа міністерства внутрішніх справ США (американської геологічної служби) була заражена внаслідок... «статевих» стосунків.
 
 
Правда, обійшлося без венеричних захворювань, лишень маленьким «вірусняком».
 
Винуватцем такої оказії став держслужбовець, а заодно любитель «полунички», який на своєму робочому місці розважався переглядом порносайтів.
 
Уявіть собі лиш на хвилинку: цей секс-юзер переглянув 9 тисяч подібних сайтів! І, що найбільше обурило «інспекторів», які проводили перевірку та тестування мережі, — більшість із них були російськими (і це після гучного скандалу про кібервтручання росіян у виборчу систему США!).
 
Наглядова служба відомства провела службове розслідування, яке встановило, що на робочому комп’ютері в браузері цього горе-співробітника виявили солідну історію відвідування сайтів для дорослих.
 
Мало того, любитель гріховних утіх скачував «гарячі» фото з еротичних сайтів на свій телефон через підключення до свого робочого комп’ютера. «Інфіковані» програми виявили на всіх пристроях.
 
Після такого інспектування відомство вирішило занести до «чорного» списку заборонені для перегляду в робочий час сайти і посилити контроль за використанням співробітниками особистих гаджетів на роботі й інтернету.
 
До слова, винуватець скандалу вже не працює у згаданому міністерстві. Також керівництво відомства повідомило, що звільнений співробітник знав про заборони і правила поводження на робочому місці, навіть підписався під необхідним документом, тож його звільнення законне і оскарженню не підлягає.