В Англії наречена зламала обидві ноги на власному весіллі

29.08.2018
Весілля гуляють у різних країнах по-різному: хто рве по кілька баянів, хто б’є пики одне одному, хто чинно і благородно сидить увесь вечір за пишними столами.
 
Зовсім «оригінально» відсвяткувала власне весілля британка Ліндсі Хендерсон із Бірмінгема. Щоб запам’ятати всі урочисті та пам’ятні моменти найвеличнішої події свого життя, наречена зовсім не торкалася до спиртного весь вечір, тож звинувачувати себе у непристойній чи буйній поведінці приводів не було.
 
Проте яка ж вона була здивована, коли на ранок після весільної вечірки виявилося, що в неї... зламані обидві ноги.
 
Усе йшло своєю чергою, як і належить на пристойному весіллі, аж поки музики не заграли улюблену пісню нареченої. Мелодія була така енергійна і запальна, що Ліндсі не втрималася і пішла у танок.
 
Мало того, що дівчина протанцювала без зупину аж шість танців, вона ще й енергійно підстрибувала у такт музиці, тож і незчулася, як невдало «приземлилася». У танцювальному запалі вона і не помітила, що щось не так.
 
Аж на ранок відчула біль — думала, що розтягнула зв’язки. Проте лікарі діагностували перелом обох кінцівок. Наразі Ліндсі пересувається за допомогою милиць, тож весільну подорож довелося відкласти аж на квітень наступного року. Як кажуть, дала лиха закаблукам...