На півдні Швеції дозволила коровам заходити на нудистські пляжі

14.08.2018
Це літо перевершує рекорди з аномалій: то сніг на курортах випаде, то ліси горять від самозаймання, то зливи затоплять міста і цілі регіони, то від спеки люди знемагають.
 
Та й минулого року було не легше, скажете ви. Але ж то було минулоріч!..
 
Величезна спека охопила більшу частину континентальної Європи та призвела до посухи в багатьох країнах. Дійшло до того, що фермерам довелося пустити під ніж худобу, бо не було чим годувати. 
 
Здавалося б, навіть такі помірні в плані літніх температур регіони, як Скандинавія, і ті скаржаться на небувало високу температуру повітря, що дошкуляє усім.
 
Дійшло до того, що влада на півдні Швеції дозволила коровам заходити на нудистські пляжі! Ну якось же мають тваринки рятуватися від небувалої спеки.
 
У свою чергу, нудисти поскаржилися на чиновників провінції Смоланд, адже присутність худоби на пляжах може створювати загрозу їхньому здоров’ю, та й узагалі, це «негігієнічно» та «неестетично».
 
Але їхню думку не розділяє місцева влада, бо туристи-нудисти приїхали та й поїхали собі, а їсти хочеться завжди.
 
У суперечку втрутився департамент... культури та дозвілля міста Векше та, проаналізувавши ситуацію, вирішив, що корови «мають таке саме право бути на пляжі, як і люди». Тож тепер Лисухи і Зірки, також ню, можуть приймати сонячні та прохолодні солоні ванни разом із нудистами. Що то країни повної демократії!..