Вінні-Пух і всі-всі-всі: вийшов у прокат фільм про відомого з дитинства уже дорослого Крістофера Робіна

07.08.2018
Вінні-Пух і всі-всі-всі: вийшов у прокат фільм про відомого з дитинства уже дорослого Крістофера Робіна

(Фото з сайта bhfilms.com.ua.)

Вийшов у прокат заснований на книгах Алана Мілна про Вінні-Пуха і всю плюшево-іграшкову компанію фільм «Крістофер Робін».
 
 
Стрічка є ігровою адаптацією діснеєвської франшизи про цього персонажа, в якій за допомогою комп’ютерної графіки оживають улюблені іграшки.
 
 
Крістофер виріс, на його молоді роки випала Друга світова. Після її закінчення Робін займає посаду у фірмі, що виготовляє валізи. Треба оптимізувати витрати або скорочувати людей.
 
 
Тим часом у Крістофера Робіна є дружина й донечка Меделін, які потребують уваги. Але виробничі проблеми вкотре заважають провести вихідні разом. «Ти мене покохала, бо я гарно танцював?» — перепитує Крістофер дружину. Й отримує у відповідь: «Бо гарно танцював і завжди був поруч».
 
У «Крістофері Робіні» закладена сімейна драма — бо для дружини і доньки в їхньому житті є дуже важливою повноцінна присутність Крістофера хоча б у вихідні. Проте фільм за жанром — комедія. Постійно посміхатися дорослих змушує легка іронія з екрана, кумедні іграшки з дитинства і досвід власних стосунків. 
 
Нагадаємо, вперше вірші про ведмедика Пуха і малого Крістофера з’явилися у збірнику Алана Мілна у 1924 році. І відтоді Пухоманія не припиняється: важко знайти дім, де нема книжки про Крістофера Робіна, плюшевого Тигрика, Поросятка, Кенги чи крихітки Ру...
 
Коли шестирічна донька запитала Марка Форстера, чи є цікаве кіно про Пуха, американський режисер вирішив сам його зробити — щоб було цікаво усім поколінням: і дітям, і дорослим одночасно. У результаті з’явився «Крістофер Робін» від студії Disney.
 
Пух і Крістофер раптово зустрінуться на лавочці у Лондоні через 30 років. І це допоможе Робіну згадати про важливі речі. Втім, чоловікові доведеться пройти через двері-дупла великих старих дерев й опинитися у пастці.
 
Фільм «Крістофер Робін» знімали у Лондоні і перед­місті, а також за 50 км від столиці Британії у справжньому лісі, поблизу королівського Вінздорського замку. До 400 людей масовки в історичних костюмах задіяли для зйомок на залізничному вокзалі. 
 
Малювала іграшкових героїв команда, яка за візуальні ефекти в іншому проекті уже має «Оскара».
 
Роль Крістофера Робіна зіграв Юен Мак-Грегор, відомий за ролями у фільмах «Красуня і чудовисько» та «Зоряні війни. Пробудження сили». У ролі його дружини Евелін — Гейлі Утвелл («Людина-Мураха», «Месники. Ера Альтрона»).