Приорітет команди Олега Ляшка - освічена молодь

11.07.2018
Приорітет команди Олега Ляшка - освічена молодь

Олег Ляшко хоче, щоб в українських дітей було щасливе майбутнє.

Лідер Радикальної партії продовжує вибивати кошти на будівництво шкіл і дитсадків, а також вимагає повернути фінансування закладів проф­техосвіти до державного бюджету. Каже, це пріоритет роботи його команди.
 
Адже освічена молодь — це запорука сильної країни.
 
Днями він побував на будівництвi дитсадка в Чернігові, яке ведуть на виділені на його вимогу з держбюджету кошти. Каже, задоволені мають бути всі: будівельники, в яких є робота і зарплата, місцеві жителі, які чекали на дитсадок 30 років, і, звісно, діти, які навчатимуться в теплі та комфорті.
 
Такі кроки, разом зі збільшенням допомоги на дітей, а також дешевими кредитами для молоді, на думку Ляшка, допоможуть збільшити народжуваність.
 
«Щоб було більше щасливих дітей, щоб молодь народжувала дітей, а в дитсадки було кого водити, треба допомагати мамам і татам. Щоб у них була робота і зарплата. Також ми вимагаємо від влади збільшити виплати на народження дитини, з догляду за дитиною, щоб молодь не боялася народжувати дітей. Бо на 800 гривень на місяць неможливо прогодувати дитину. А головне — це житло для молоді: масштабні програми житлового будівництва, без­процентні кредити, нові дитсадки. Тоді країна матиме майбутнє, люди не виїжджатимуть за кордон, а хлопці та дівчата не боятимуться народжувати дітей, бо є підтримка і увага держави. Щасливі діти — щаслива країна!» — підкреслив Ляшко.