Риба на подушці: цікаві рецепти тернополянки Ірини Гудими
Дай людині рибину — і наситиш її. Це приказка, і це наразі якраз те, що нам потрібно. І справді, рибопродукти — те, що насичує, дає силу, здоров’я і натхнення. Натхнення готувати — також.
Дай людині рибину — і наситиш її. Це приказка, і це наразі якраз те, що нам потрібно. І справді, рибопродукти — те, що насичує, дає силу, здоров’я і натхнення. Натхнення готувати — також.
Троянди створені для насолоди: ні очей від них не відвести, ні думок, якщо вони подаровані від душі. Або якщо вони приготовлені також від душі — це у буквальному сенсі насолода: і від кулінарного творіння, і від власне смаку.
Полуниця — не лише гарна, запашна, приваблива ягода, вона ще й цікава.