У Броварах чоловіка зухвало пограбували просто біля магазину

08.12.2017
Зухвале пограбування сталося пізно ввечері у місті Бровари: двоє молодиків накинулись на чоловіка, який щойно вийшов iз магазину; зірвали з шиї золотий ланцюжок, забрали в нього ключі від автівки, прихопили на додачу ще й пляшку оковитої та зникли на викраденому Volkswagen Passat у невідомому напрямку.
 
Завдяки оперативності працівників поліції та небайдужим людям, які відгукнулися і першими прийшли на допомогу потерпілому чоловіку, зловмисникам не вдалося далеко втекти.
 
Працівники поліції на службових авто загнали втікачів у безвихідь і затримали їх.
 
Горе-бандитами з «великої дороги» виявилися 25-річний житель Одещини та 22-річний місцевий мешканець: спершу вони заперечували свою причетність до скоєння злочину, але поліцейські виявили та вилучили у них речі, які опізнав потерпілий молодий чоловік. Наразі молодчики перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.
 
Кримінальному дуету загрожує ув’язнення від чотирьох до шести років, адже за даним фактом відкрито два кримінальні  провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) та за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом).