Ляшко закликав припинити бардак і хаос в Україні

18.10.2017
Ляшко закликав припинити бардак і хаос в Україні

Підвищити мінімальну зарплату українцям до 5000 грн. вимагає від парламенту Олег Ляшко.

Лідер Радикальної партії назвав контрреволюцією і наступом на українську державність мітинги, організовані Саакашвілі та Тимошенко під Верховною Радою.
 
Політик наголошує: ці акції фінансуються на гроші олігархів та Кремля і нічого спільного не мають з боротьбою за права простих людей. 
 
«Відповідальність політиків за свої дії безумовно повинна бути: закон про імпічмент Президенту, Тимчасові слідчі комісії Верховної Ради, скасування недоторканності суддів, прокурів, депутатів — ми підтримуємо. Але коли про боротьбу з корупцією і офшори розказує Тимошенко, яка ще 20 років тому виводила гроші в офшори разом з Лазаренком, чи коли про українську націю розказує Саакашвілі, який зрадив грузинську націю, — це обман людей за гроші Москви і олігархів. Тимошенко і Саакашвілі борються за владу, а не за народ», — прокоментував зібрання під ВР лідер Радикальної партії. 
 
Народний депутат наголосив, що захист людей полягає у голосуванні за соціальні та економічні законопроекти, а не у політичних маніпуляціях. 
 
«Боротьба за народ — це підвищення пенсій і зарплат, створення нових робочих місць, захист національного виробника і рідної армії. Коли «Опоблок» і «Батьківщина» не голосують за підвищення пенсій і зарплат, за гроші на армію — я питаю, де тут захист України? А коли треба робити контрреволюцію, «московська зозуля» разом з грузинським цирком тут як тут», — обурився політик. 
 
Ляшко звернувся до Президента із закликом взяти ситуацію під контроль. 
 
«У Конституції написано, що Президент повинен бути гарантом суверенітету і державності. Сьогодні діяльність і бездіяльність Порошенка загрожує майбутньому України. Спочатку він дав паспорт своєму корєшу і зраднику грузинів Саакашвілі, щоб він мочив усіх, кого йому треба. А тепер Саакашвілі та Порошенко борються між собою. А страждає від цього Українська держава. Ми вимагаємо припинити хаос і бардак в Україні», — підсумував лідер Радикальної партії.