Падай, падай, дощику, зварю тобі борщику: три незвичайних рецепти
Нарешті юридично затверджено, що борщ — суто українська національна страва, а далі — справа за народною дипломатією. >>
Морквяний пиріг готувати швидко.
Нарешті юридично затверджено, що борщ — суто українська національна страва, а далі — справа за народною дипломатією. >>
Дуже важливо, особливо з погляду на сьогодення, відстоювати свою ідентичність, самобутність, щоб ніякі зайди не розповідали нам і світу, що не було й немає української культури, зокрема гастрономічної. >>
Як кажуть, дай Боже здоров’я тим, хто вигадав усі ті приблуди, що полегшують життя нашим ґаздинькам на кухні, і щоб руки в них ніколи не боліли, як то боліли вони у наших бабусь, які все робили руками. >>
Чомусь восени не хочеться кави, а запашного гарячого чаю, обов’язково зі шматком смачного пирога. >>
Часто мами переймаються, чи можна давати дітям, особливо дошкільнятам, магазинну ковбасу, адже склад цього продукту не завжди підходить для дитячого харчування. >>
У більшості регіонів України гарбуз вважали кормом для домашньої худоби, в меншості – з цього овочу готували максимум гарбузову кашу, яку далеко не всі в сім’ї їли. >>