Звіриний голос країни: Юрій Горбунов і Монатік озвучили героїв мультфільму про пісенне шоу

21.12.2016
Звіриний голос країни: Юрій Горбунов і Монатік озвучили героїв мультфільму про пісенне шоу

І коала, якого озвучує телеведучий, із секретаркою. (Фото Universal Pictures Україна.)

Від творців мультфільмів «Посіпаки» та «Секрети домашніх тварин» під новорічні свята в Україні виходить анімаційна комедія «Співай». Прокатники її позиціонують як стрічку для всієї родини.
 
Можна сміливо додавати: для любителів телевізійних талант-шоу. А таких в Україні — без перебільшення — мільйони.
 
Оповідь у «Співай» веде коала Бастер Мун — власник театру з фінансовими труднощами, ініціатор й організатор пісенного шоу, а говорить він голосом телеведучого Юрія Горбунова.
 
Окрім нього — співведучого «Голосу країни» та «Голосу. Діти», над українським дубляжем фільму працювали співак Монатік (Monatik) — один із суддів останнього сезону шоу «Голос. Діти» на «1+1», рок-музикант Женя Галич та співачка Анна Добриднєва.
 
«Коала Бастер Мун — оптиміст. І цей оптимізм його завжди рятує! У цьому Мун схожий на мене, — каже Юрій Горбунов. — Тому що, на мій погляд, усе в житті відбувається на краще. І хай ми іноді падаємо — все-таки завжди маємо підійматися. Ви побачите в мультфільмі, що хоч які перепони готує Бастеру доля, його внутрішня сила допомагає все здолати та йти вперед. Його оптимізм мені імпонує. Я отримав масу задоволення від «спілкування» з цим персонажем, і думаю, що недаремно на цю роль запросили саме мене».
 
Юрій Горбунов каже  (із власного досвіду знає), що багато подій з мультфільму дійсно відображають реальність талант-шоу. Для  Дмитра Монатіка робота над анімацією «Співай» стала першим досвідом дубляжу: «Я давно мріяв про це, мені дуже хотілося взяти участь в озвучці мультфільму. Я насолоджувався кожною секундою процесу. Я вже не дочекаюся почути себе в ролі Едді на великому екрані — це дуже хвилююче!».
 
Про свого персонажа співак каже: «Мій герой Едді — дуже людяний баран. Він справжній друг, цінує своє оточення, і цим ми з ним схожі. Що нас відрізняє, так це те, що Едді — мажор, він з багатої сім’ї і, чесно кажучи, побоюється своїх владних та статних родичів, навіть власну бабусю. У мене в родині все з точністю до навпаки, зовсім інша ситуація. Тому мені довелося вживатись в образ, я намагався зрозуміти поведінку мого героя, його почуття. Але сьогодні анімація дійшла до такого рівня, що очима можна передати емоцію, і ти її відразу відчуваєш. Тож ми швидко подружилися з Едді».
 
«Мій персонаж просто дивовижний! Це дівчинка-дикобраз, яка в душі рок-зірка, — із захопленням розповіла Анна Добриднєва про героїню Еш, яка пережила зраду в коханні і може всіх закидати голками. — Вона бунтарка, і через попсовий крихкий лід їй доводиться йти до своєї мрії. Вона закохана в дуже егої­стичного хлопця, якого озвучує Женя Галич, і має досить багато проблем — вона намагається зробити кар’єру і влаштувати особисте життя. Еш досить оригінально долає всі перешкоди на своєму шляху».