Сонце на тарілці: рецепт економного пирога з абрикосами
Надворі — екватор літа, тож саме час ласувати не лише свіжими фруктами, десертами, вареннями чи джемами, а й кондитерськими виробами з ними. >>
Картопля у стравах українцям не набридає. (Фото з сайта dreamfood.ua.)
Надворі — екватор літа, тож саме час ласувати не лише свіжими фруктами, десертами, вареннями чи джемами, а й кондитерськими виробами з ними. >>
Аби просувати туристичний потенціал історичного району Києва і водночас популяризувати та наповнювати новими сенсами нашу культурну спадщину, зокрема Бессарабії, — об’єдналися бізнес, громадські організації та місцева влада. >>
Другий місяць весни триває, а тому саме час приготувати щось свіже, запашне й вітамінне. >>
Грузинська кухня має давню й багату історію, на становлення якої впливали і природні особливості, і різноманіття релігій, що існують на цій невеликій території. >>
Пироги — це справжнє кулінарне мистецтво. >>
Розпочалася Масниця, або, як її ще називають у народі, Колодій, Сиропуст, Масляна, Сирний тиждень. >>