Таємниці української кулінарії: найцікавіше з книжки Світлани Короненко «Біблія борщу»
Борщ — що там про нього розмірковувати? >>
Картопля у стравах українцям не набридає. (Фото з сайта dreamfood.ua.)
Борщ — що там про нього розмірковувати? >>
Зима — це не лише різдвяні чи новорічні свята, а й період сезонних захворювань — застуди, ГРВІ, грип тощо. >>
Кожен регіон України має свої особливості, традиції, кулінарні спеціалітети, свої візерунки для вишиванок та кольори. >>
«Ходить гарбуз по городу, питається свого роду...» — цей вірш знайомий кожному українцю змалечку, більшість вважає його народним, інші приписують його авторство Олені Пчілці — матері нашої славної Лесі Українки, а насправді його написав царський генерал Володимир Александров. >>
Нещодавнє велелюдне святкування єврейського Нового року Рош га-Шана в Умані нагадало всім нам, що Україна — багатонаціональна країна, >>
Пряну сливу я готую давно — її рецепт мені розказала одна їмость ще у 80-х, коли з консервації у магазинах були лише зелені помідори, огірки-калоші (за розміром і смаком) та кабачки кружальцями. >>