На виставці агротехніки «Битва титанів» продемонстрували, для чого аграріям безпілотник

27.09.2016
На виставці агротехніки «Битва титанів» продемонстрували, для чого аграріям безпілотник

Сучасні розробки оборонпрому — в мирних цілях.

Минулого тижня відкрилася найбільша практична демонстрація сільськогосподарської техніки в польових умовах — «Битва титанів». У селі Степове Тетіївського району Київської області  представлено більш як сотню одиниць техніки провідних компаній.
 
Тут можна побачити різні фокусовані покази з обробітку ґрунту, внесення добрив та засобів захисту рослин, збирання врожаю і його транспортування. Працювало п’ять постійно діючих демонстраційних майданчиків:  плуги та глибокорозпушувачі; сівалки; обприскувачі та розкидачі; борони та культиватори; комбайни, жатки, бункери та зерновози.
 
Уперше у «Битві титанів» брав участь державний концерн «Укроборонпром». Найсучасніші безпілотні авіаційні системи вітчизняного виробництва, обладнані електронними системами з підвищення ефективності обробітку землі та вирощування врожаю, кружляли над полями «ТАК-Агро», демонструючи всі переваги експлуатації. Продемонстровано технічні характеристики та можливості безпілотників Observer-S та «Кречет», «Беркут», «Келеп», Raven та безпілотного авіаційного комплексу БпАК-МП-1.
 
А компанія «КУН — Україна» продемонструвала свою новинку — найбільший в Українi 13-корпусний плуг, що вже займає почесне місце в Книзі рекордів України!
 
Окремої уваги потребує національний британський стенд, у рамках якого учасники ознайомилися з сільськогосподарською технікою, засобами захисту рослин, добривами, каталогом британських сільськогосподарських компаній, а також відвідали майстер-клас «Особливості внесення засобів захисту рослин зі спеціальними розпилювачами британського виробництва  компанії HYPRO на базі самохідного оприскувача Househam Sprayer».
 
Також у рамках національного британського павільйону представили унікальне шоу телескопічних навантажувачів JCB Loadall 541-70 Agri.
 
Кожен учасник виставки міг перевірити свої навики управління та взяти участь у розіграші призів.
 
Вразила й демонстраційна зона автомобільних партнерів. Цьогоріч на полях «Битви титанів» було представлено Mercedes-Benz, Toyota, Mitsubishi, Volvo, Renault, VW, Suzuki, SsangYong, УАЗ, ГАЗ, Chevrolet, IVECO. Відвідувачі особисто тестували всі моделі.