Фредерік Беґбедер 18 вересня приїде до Києва

07.09.2016
Фредерік Беґбедер 18 вересня приїде до Києва

Фредерік Беґбедер.

Фредерік Беґбедер — найвідоміший сучасний французький письменник, публіцист, сценарист та актор. Уже 18 вересня він завітає до Києва. Це знакова літературна подія, адже вперше письменник такого рівня завітає до України на запрошення видавництва. Візит Фредеріка Беґбедера в Україну організовує Видавнича група КМ-Букс за сприяння української національної мережі книгарень «Буква». Перед візитом до Києва Беґбедер відвідає Львівський форум видавців.
 
У столиці, зрозуміло, в якій мережевій книгарні, але не в центрі, як зазвичай це роблять інші, а трохи далі — ТРЦ DreamTown 1, що біля станції метро «Мінська», — автор особисто представлятиме світові бестселери — «99 франків» і «Кохання живе три роки», які були успішно екранізовано в однойменних фільмах.
 
А ще Фредерік Беґбедер презентує збірку інтерв’ю «Бесіди нащадка епохи», до якої увійшли бесіди з Умберто Еко, Мішелем Уельбеком, Бернаром-Анрі Леві та іншими видатними особистостями сучасності. В арсеналі автора є й «Уна і Селінджер» — останній роман письменника, який присвячений історії кохання двох публічних людей.
 
«Ми працюємо над тим, щоб розвивалася мода на читання у нашій країні. Наше видавництво шукає і друкує найкращі та найцікавіші видання, сподіваючись і вірячи в те, що сучасна молодь, і не тільки, стане прихильником україномовної книжки», — розповідає керівник маркетингових проектів видавничої групи КМ-Букс Олена Одинока. Видавці переконані, що книги українською мовою таких відомих особистостей, як Беґбедер, ще більше популяризуватимуть Україну та українську культуру, а також впливатимуть на виховання нового покоління — мислячого й обізнаного.