Урок англійської

Урок англійської

Українці з будь-якого куточку держави ще можуть долучитися до наймасовішого дійства цього року, яке має шанси закарбуватись на сторінках Книги рекордів Гіннесса. 28 травня за ініціативи та підтримки команди GoGlobal та America House, Посольства США в Україні та Міністерства культури України, у 55 населених пунктах проведуть одночасний урок англійської мови, основна мета якого — відсвяткувати рік англійської мови в Україні і залучити дев’ять тисяч учасників.

«Ніякий дощ зиму не змив...»

«Ніякий дощ зиму не змив...»

На Тернопільщині вшанували пам’ять Героя України Ігоря Костенка. У його рідному селі Зубрець Бучацького району встановили пам’ятник. На заупокійну службу та освячення меморіалу приїхали його одногрупники, друзі, побратими, хлопці й дівчата, з якими Ігор пройшов Майдан, односельці, воїни-афганці з Бучаччини.

Партер часу

Партер часу

Клумбу поблизу статуї Матері Божої на проспекті Свободи відновили за проектом 1903 року архітектора Арнольда Рерінга. Тепер на клумбі висадили такі квіти, які росли тут 113 років тому, відновили флористику.

Звіринець на небесах

Звіринець на небесах

У Киїському зоопарку померла найстаріша бегемотиха світу. Про це йдеться у повідомлені прес-служби зоопарку на офіційній сторінці у соцмережах. Тварина на прізвисько Бреста народилась у Мюнхенському зоопарку 58 років тому і з 1973 року жила в Україні.

Украдене щастя?

Украдене щастя?

Цього тижня у школах пролунає останній дзвоник, який із нетерпінням чекатимуть діти, адже він означатиме, що про уроки можна буде забути аж на три місяці канікул. А може, менше?! «У нас найкоротша тривалість навчання та навчальний рік серед країн Європейських союзу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Росія не бажає миру

Росія не бажає миру

Бойовики на Донбасі значно посилили інтенсивність обстрілів позицій українських військовослужбовців із важкої зброї, забороненої Мінськими домовленостями, повідомляє секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов.

Жінки — за права чоловіків

Жінки — за права чоловіків

Оскільки в Криму стає все більше політв’язнів, то кримські татари вирішили об’єднатися в «Кримську солідарність», аби допомагати родинам репресованих. Відбулася вже друга зустріч у Бахчисараї родичів кримських татар, яких підконтрольна РФ прокуратура анексованого Криму та силові структури звинувачують в участі в забороненій на території РФ організації «Хізб ут-Тахрір».

Граната на трьох

Граната на трьох

На Херсонщині в селі Геройське Голопристанського району вибух гранати Ф-1 забрав життя відразу трьох людей. Трагедія сталася у дачному будиночку, де на момент вибуху перебував 69-річний власник оселі, а також двоє його племінників 28 та 42 років, які приїхали погостювати на Херсонщину з міста Біла Церква.

Всі статті рубрики