Добровільно й пильно

Добровільно й пильно

Нести службу нарівні зі співробітниками поліції та Національної гвардії України молоді добровольці почали цього місяця. Як розповів координатор акції з блокади анексованого Росією півострова Крим Ленур Іслямов, батальйон «Аскер» офіційно зареєстрували в місцевих органах самоврядування. Всі активісти отримали посвідчення, спеціальні відзнаки, а також камуфляжну форму.

АЛІМЕНТарно, Ватсоне

АЛІМЕНТарно, Ватсоне

Ще в радянські часи нам постійно твердили, що сім’я — «ячейка» суспільства. Важко не погодитися і з тим, що саме сім’я, в першу чергу, формує дитину як особистість, а не садочок, вулиця чи школа. І можна лише здогадуватися, яких душевних травм завдає дитині розлучення батьків...

Полило і залило

Полило і залило

Посеред дня у столиці трапився справжній колапс. Біля станції метро «Либідська» прорвало водопровід. Прорив був настільки потужним, що утворився 20-метровий фонтан. Унаслідок аварії водою змило автобус та пошкодило п’ять автівок. За словами рятувальників, потерпілих не було. «Дуже пощастило, що ніхто не потрапив під струмiнь води. Інакше наслідки могли б бути непередбачуваними», — коментує рятувальник Сергій.

Наглядачів над наглядачами не буде

Наглядачів над наглядачами не буде

Шоковою для чиновників у погонах стала новина про ліквідацію в Україні Пенітенціарної служби. Легким розчерком пера Кабінет Міністрів ліквідував цю специфічну службу, передавши її повноваження Міністерству юстиції. Це давно очікуване суспільством рішення одноголосно ухвалили на засіданні уряду.

Всі статті рубрики