Отримав за ідейну зачіску

Отримав за ідейну зачіску

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Неймовірний випадок стався у Великопроходівському навчально-виховному комплексі Дергачівського району. П’ятикласника Ярослава Нікуліна схопив директор за шию й повів до учительської за те, що той прийшов до школи з патріотичною зачіскою. «Було дуже боляче», — каже хлопець, демонструючи залишені на тілі синці.

Примусове громадянство

Примусове громадянство

Кримський татарин Ельвіс Асанов перерізав собі вени на шиї просто в залі суду на знак протесту проти насильного примусу прийняти громадянство Росії. Нагадаємо, що Ельвіс Асанов був засуджений за участь у проукраїнському мітингу 26 лютого 2014 року в Сімферополі. Після цього його насильно змушували прийняти громадянство Російської Федерації для етапування у в’язницю Росії для відбування терміну покарання.

Не попутний вітер

Не попутний вітер

Зараз, коли наближається сезон відпусток і канікул (кінець травня — початок червня), для українців це особливо актуальний період, оскільки ціни на відпочинок ще тримаються в доступних межах. Але неприємні сюрпризи можуть чекати уже при вильоті.

Ваговий комплекс

Ваговий  комплекс

У Миколаївській області співробітники «Укртрансбезпеки» встановили ваговий комплекс для зважування вантажних автомобілів. Усі великовагові вантажівки, які прямують у бік міста Миколаїв, відтепер зважуватимуть на трасі «Одеса — Мелітополь — Новоазовськ» у районі села Чапаєвка. За перший день роботи було перевірено 27 вантажівок.

Як на Кам’янця іменини

Як на Кам’янця іменини

Минулими вихiдними Кам’янець-Подільський святкував свій день народження. Тисячі туристів та кам’янчан заполонили на вихідні вулиці Старого міста. Вперше після Майдану і початку АТО в Кам’янець з’їхалася також велика кількість іноземних делегацій: Ченстохова, Глогів, Перемешль, Краків, Тарново-Підгурне (Польща), представники з Литви, Латвії, Хорватії, діаспора Азербайджану — серед наших — Умань, Бахмут (колишнє місто Артемівськ, Донецька область), Хмельницький, Луцьк, Тернопіль.

Як «жартують» в Одесі

Як «жартують» в Одесі

Днями y ЗМІ з’явилася інформація про загадкове вбивство в Одесі, яке наробило багато галасу. У середмісті з автомата з глушником невідомі впритул розстріляли автомобіль Lexus. Унаслідок перестрілки загинув водій — відомий одеський адвокат, керівник юридичного холдингу «Привілей» Олександр Погорілий.

Промзона знову палає

Промзона знову палає

Міністр оборони України Степан Полторак вважає, що Росія не відмовилася від бажання захопити Україну. За його словами, «всі, хто живе в Україні, не повинні забувати про загрозу, яка нікуди не зникла».

Спроба номер два

Спроба номер два

Згідно з заявою міністра МВС Арсена Авакова, черговим нововведенням найближчим часом стане запуск кількох нових проектів реформи МВС. Зокрема, йдеться про створення системи справжніх оновлених сервісних центрів МВС по всій країні, завершення формування спецпідрозділу КОРД (Корпус оперативно-раптової дії), створення нової системи дільничних інспекторів та реформа кримінального блоку.

Важке виховання

Важке виховання

Краматорськ днями сколихнула жахлива новина: півторарічного хворого на ДЦП хлопчика ледь не довели до смерті власні батьки. Прокуратура веде розслідування проти горе-батьків, котрі після чергової сварки побили свою дитину.

Всі статті рубрики