Проїли «заначки»

Проїли «заначки»

На травневі свята вже не один рік традиційно українці витрачають чималі кошти, аби поїхати в село допомогти посадити городину чи «рвонути» на короткий відпочинок. Цьогоріч Великдень, що припав на радянські свята, лише добавив ажіотажу в цьому питанні.

Прапор розбрату

Прапор розбрату

У Львові під час чемпіонату Європи з бойових мистецтв кунг-фу та ушу трапилася кривава сутичка між представниками Азербайджану та Вірменії. Бійку зняли на відео очевидці. Після того як перемога представника Вірменії і уродженця Нагірного Карабаху Давила Петросяна стала очевидною, на трибуні підняли прапор Нагірного Карабаху.

Смертельна байдужість

Смертельна байдужість

У середмісті столиці голий безпритульний чоловік, замотаний у шматок старої ковдри, дві доби пролежав на території медичного закладу. Безхатченко помирав під стінами лікарні швидкої допомоги, але ніхто на нього навіть не звернув уваги, — стверджують соціальні працівники Служби порятунку. Вони прибули на анонімний виклик, який, як потім з’ясувалося, зробив один із медиків.

Били, вбивали, на чужину гнали

Били, вбивали, на чужину гнали

Організаторами заходу виступили представники Меджлісу, а також волонтери різних патріотичних організацій, що несуть щоденне чергування на російсько-українському кордоні на Херсонщині. Таке рішення лідери Меджлісу прийняли після того, як їх організацію на офіційному рівні визнали в Криму екстремістською та заборонили її діяльність у Росії.

Окупант насвяткувався

Окупант насвяткувався

Після завершення великодніх і травневих свят у зоні АТО збільшилася інтенсивність обстрілів з боку бойовиків. Як констатує голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, унаслідок цього знову є багато поранених як серед українських вояків, так і з числа мирних мешканців.

«Мрії» збуваються

«Мрії» збуваються

Приземлення найбільшого у світі вантажного літака — Ан-225 «Мрія» — викликало неабиякий ажіотаж на далекому континенті. Аби подивитись, хвилиночку, на 640-тонного гіганта, в австралійському місті Перта зібралося майже 20 тис. людей.

Всі статті рубрики