На хотіння є терпіння

На хотіння є терпіння

Окупація території завжди передбачає й певну відповідальність загарбників перед «ощасливленим» населенням. І якщо вже так відбулося, що російський чобіт ступив у Крим і на схід України (а віриться, — не назавжди), то нехай тепер зайди спробують «подбати» про підконтрольні їм території й тих, хто там залишився.

Майстри для Майстра

Майстри для Майстра

Раніше «УМ» уже повідомляла, що 2016 рік проходить на Тернопільщині під знаком творчості знаменитого земляка — народного художника України Івана Марчука, який, за рейтингом авторитетної британської газети Daily Telegraph, входить до сотнi найвизначніших геніїв сучасності.

Катування зволіканням

Катування зволіканням

Майже два тижні триває сухе голодування української льотчиці Надії Савченко, яка вимагає повернути її на Батьківщину. За час голодування стан здоров’я українки значно погіршився. Полонянка втрачає вагу, має пісок та білок у сечі, брак води в організмі руйнує її внутрішні органи, від зневоднення лопаються судини.

Страх на колесах

Страх на колесах

«Прогриміло» серед білого дня просто в центрі найбільшого селища Генічеського району: вибухнув припаркований автомобіль ВАЗ-2101 з одеськими номерами. Сила вибуху була настільки потужною, що машину рознесло на дрібні шматочки, земля ж навколо загорілася.

Всі статті рубрики