Блакитний зашморг

Блакитний зашморг

Минулого року газ подорожчав у сім разів. Із березня вже 2016-го він ще раз суттєво «поважчав» у ціні. Обуренню українців не було меж. Причиною бід для побутового споживача стала «драконівська» постанова Національної комісії держрегулювання енергетики й комунальних послуг (НКРЕКП) №583 від 3 березня 2015 року, якою регулятор збільшив ціни на газ для побутових споживачів до 7,19 грн./ куб. м і ввів так звану соціальну норму — 200 куб. м газу за ціною 3,6 грн./куб. м на кожен місяць опалювального періоду.

Алло, гони бабло!

Алло, гони бабло!

Відділ внутрішньої безпеки Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області повідомив про те, що останнім часом у регіоні активізувалися телефонні шахраї, які намагаються заволодіти готівкою підприємців.

Давайте дружити флотами

Давайте дружити флотами

Завершився дводенний візит кораблів військово-морських сил Туреччинни в порт Одеси. Перебування турецьких кораблів у порту було затверджено Зведеним планом заходів міжнародного співробітництва Міноборони на 2016 рік.

Перший пішов

Перший пішов

Ідея створення кримськотатарського класу виникла ще з початку окупації Криму, проте реалізувати її вдалося лише зараз. Директор спеціалізованої школи №165 у Києві Людмила Вашкулат узялася за формування національного кримськотатарського класу. У школі провели роз’яснювальні батьківські збори за участі голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова.

Повернути Надію

Повернути Надію

Учора вирок полоненій українській льотчиці Надії Савченко набув чинності, тому тепер може бути розглянуте питання про її майбутнє. Оскільки, згідно з вказівкою українки, її адвокати вирок не оскаржуватимуть, він має бути приведений у виконання.

По оселях — вогонь!

По оселях — вогонь!

Ситуація на Донбасі загострюється, адже позавчора бойовики 61 раз порушували режим припинення вогню, що вдвічі більше в порівнянні з попереднім днем. Як повідомляють у штабі АТО, терористи використовують різні види зброї одночасно: міномети, кулемети крупного калібру, гранатомети, роботу снайперів.

Зрада у роздріб

Зрада у роздріб

За один комплект деталей для газотурбінних двигунів російські військові були готові платити тисячу доларів. Контрабанду росіяни скуповували для ремонту двигунів на кораблях військово-морських сил РФ.

Всі статті рубрики