Залякують облавами

Залякують облавами

Цього разу окупанти звинуватили групу мусульман в екстремізмі та вживанні наркотиків. Інцидент стався в селі Піонерське Сімферопольського району, де пізно ввечері місцеві правоохоронці затримали у кафе «Багдад» відразу тридцять п’ять людей без будь-яких попередніх пояснень.

Грошима з Україною, душею — із «ДНР»

Грошима з Україною, душею — із «ДНР»

Епопея з фейковими переселенцями та соціальними виплатами їм від держави набирає обертів. Як відомо, кілька тижнів тому Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк зазначив, що близько 150 тисяч переселенців перестали отримувати державні виплати, адже уряд з’ясував, що «збудовано цілу схему, коли шахраї отримують документи громадян країни, які не проживають на контрольованій території України, йдуть до органів соцзахисту і під приводом того, що вони начебто зареєстровані як тимчасові переселенці, отримують сотні мільйонів гривень з держбюджету».

Коли потяг у даль загуркоче

Коли потяг у даль загуркоче

Минулої середи на засіданні Кабміну раптово було звільнено Олександра Завгороднього від виконання обов’язків голови правління ПАТ «Укрзалізниця» і одночасно припинено його повноваження як члена правління товариства.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Майдан у жалобі

Майдан у жалобі

Вихідними на майдані Незалежності знову звучала «Гей, пливе кача по тисині», яка вже стала неофіційним гімном проводжання героїв в останню путь. Більше двох тисяч людей зібралися в центрі Києва, аби попрощатися з легендарним бійцем 17-го батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади Дмитром Годзенком із позивним «Годзилла».

І де та «повна тиша»?

І де та «повна тиша»?

На східному фронті без змін: за даними штабу АТО, двома «найгарячішими точками», де майже не стихають ворожі міномети, залишаються Зайцеве та Авдіївка. У Головному управлінні розвідки Міноборони додають, що окупанти також планують активізувати бойові дії на Волоноваському напрямку, оскільки до окупованого Докучаєвська ворог перекинув загони російських морських піхотинців iз Мурманська та Севастополя.

Всі статті рубрики