Коли у горлі «вогонь»

Коли у горлі «вогонь»

Хронічний тонзиліт — це патологія, при якій у лімфатичній тканині мигдаликів постійно накопичується інфекція, що зрештою провокує зниження місцевого імунітету мигдалин і збільшення їх у розмірі. Недуга проявляється періодами загострення і ремісії у вигляді ангін. Людина, якій поставлено діагноз «хронічний тонзиліт», зазвичай схильна до частих респіраторних захворювань.

Справедливий шеф — і настрій у нормі

Справедливий шеф — і настрій у нормі

Учені з університету Мічигану, які вивчали взаємини в трудових колективах, прийшли до несподіваного відкриття. Віддавна відомо, що несправедливість керівника пригнічує підлеглих. Але, як з’ясувалося, постійні несправедливі прискіпування з боку шефа викликають у співробітників менший стрес, ніж зауваження керівника, чий настрій постійно змінюється.

Працюй обережно!

Працюй обережно!

Група кардіологів зі Сполучених Штатів провела експеримент, у ході якого вдалося виявити спеціальності, що можуть прискорити розвиток серцевих захворювань. Прикметно, що професії, небезпечні для серця, виявилися найпоширенішими в усьому світі.

Реформа чи руйнування?

Реформа чи руйнування?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із року в рік Україна б’є антирекорди. Це і падіння виробництва, ВВП, і спад економіки. Однак усе це втрачає сенс, коли задумуєшся над зростанням смертності населення України. Усюди в світі смертність від серцево-судинних захворювань займає перше місце.

Всі статті рубрики