Пішли до Аллаха разом iз небіжчиком

Пішли до Аллаха разом iз небіжчиком

Терорист-самогубця з «Ісламської держави» підірвав себе позавчора на шиїтській поховальній церемонії в місті Мукдалія у провінції Діяла на сході Іраку. Загинули щонайменше 40 осіб, а поранення отримали 58, повідомила місцева поліція та служба безпеки.

Небезпека більша, ніж припускали

Небезпека більша, ніж припускали

Французькі вчені з Інституту Пастера в Парижі заявляють, що встановили зв’язок між вірусом Зіка і синдромом Гієна-Барре. У дослідженні, опублікованому 29 лютого в британському інтернет-журналі «Ланцет», iдеться про аналіз даних спалаху вірусу Зіка у Французькій Полінезії 2013-2014 років.

Полякам не дадуть забути минуле

Полякам не дадуть забути минуле

У понеділок прокурори польського Інституту національної пам’яті (ІНП) за присутності поліції цілий день проводили обшук у домі вдови генерала Войцеха Ярузельського, останнього президента Польської Народної Республіки, повідомляє сайт Польського радіо.

Сильний чоловік, який умів смішити

Сильний чоловік, який умів смішити

У США на 92-му році життя помер актор Джордж Кеннеді. Як повідомив у понеділок його внук Корі Шенкель, Кеннеді пішов iз життя в неділю вранці у містечку Бойсі, штат Айдахо. За даними ЗМІ, останніми роками актор страждав на невиліковну хворобу. Кеннеді найбільше відомий глядачам роллю капітана Еда Хокена, напарника головного героя у виконанні також відомого і вже покiйного комедійного актора Леслі Нільсена у фільмах з комедійної серії «Голий пістолет».

Всі статті рубрики