За зраду і не тільки

За зраду і не тільки

Обласна прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно двох тридцятирічних братів iз Тернополя, обвинувачених у державній зраді, сприянні терористичним організаціям, вербуванні громадян для вчинення терористичних актів та публічних закликах до насильницької зміни влади й повалення конституційного ладу.

Третім будеш?

Третім будеш?

Минулими вихідними по всій країні відбувалися заходи пам’яті героїв учасників Революції гідності. Представники організації родин героїв Небесної сотні напередодні роковин закликали учасників громадських організацій утриматись від протестів у ці дні.

Купа біди

Купа біди

У ніч із суботи на неділю на трасі «Київ—Одеса» сталася ДТП за участі шести транспортних засобів, унаслідок якої загинули три людини та шістьох було госпіталізовано, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

На звалище історії

На звалище історії

Двометровий монумент комуніста та революціонера радянського періоду був встановлений у центрі районного центру та тривалий час не привертав до себе уваги. Нещодавно його все ж таки вирішили демонтувати.

Мар’їнка немов більмо

Мар’їнка немов більмо

Дані української розвідки та різке збільшення кількості обстрілів бойовиками позицій ЗСУ в останні тижні — все це вказує на бажання ворога відновити активні бойові дії на Донбасі. Утім до повномасштабного наступу ворог так і не перейшов.

Біль народу і Джамали

Біль народу і Джамали

У національному відбірковому змаганні серед охочих цьогоріч потрапити на «Євробачення» перемогла Джамала з піснею про трагедію кримськотатарського народу «1944». Сильний голос і відтворена словами й музикою історія власної родини співачки та всього кримськотатарського народу, депортованого Сталіним з півострова наприкінці Другої світової війни, зібрали максимальні 6 балів від глядачів та 5 — від суддів.

Всі статті рубрики