Зима наших тривог

Зима наших тривог

«Берлінале» потихеньку добігає свого екватора. Спокійна робоча атмосфера, жодних есцесів поки що не помітно. У минулі роки часом траплялося. А нині більше на спогади покладаєшся. 65 літ фестивалю, рівно стільки ж і мені. Відтак по собі знаю, що в ті літа — при здоров’ї — не надто помітним є їх вага. Ну, коліна іноді заболять чи голова од надмірного думання.

«Креативний квартал» у старому депо

«Креативний квартал» у старому депо

У Львові почали створювати інноваційний комплекс, який хочуть зробити столицею стартапів та оригінальних ідей для бізнесу. Як повідомляє міська рада, мета такого проекту дуже амбіційна — запустити в країні інноваційну економіку.

Як ангел-охоронець музеїв

Як ангел-охоронець музеїв

Цього року відомому музейнику, багатолітньому директоровi Львівської національної галереї мистецтв, Герою України Борису Григоровичу Возницькому виповнилося б 90. Але його життя обірвала автокатастрофа у травні 2012-го. Львів’яни — музейники, освітяни, відомі діячі культури та творча інтелігенція — вже висунули пропозицію проголосити 2016 рік в Україні Роком пам’яті Бориса Возницького.

Гопак на рингу

Гопак на рингу

Іноді здається, що доволі легко ідентифікувати ту чи іншу країну світу за популярними ознаками її національних артефактів — макарони в італійців, спідничка в шотландців, кенгуру в австралійців.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики