НОВИНИ ПЛЮС

11.02.2016

Вулиця боксера

У Білгороді-Дністровському на Одещині в рамках проекту декомунізації з’явилася вулиця на честь сім’ї чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі українця Василя Ломаченка, який народився і виріс у цьому місті. Раніше ця вулиця була Комсомольською. Саме на ній розташовано боксерський зал, в якому займався майбутній чемпіон, повідомляє офіційний сайт Ломаченка.

Вшанували Козачку

У Полтаві вшанували пам’ять народної артистки України Раїси Кириченко, яка померла 9 лютого 11 років тому. Шанувальники її таланту зібралися з квітами біля пам’ятника славетної Козачки. Окрім теплих слів і спогадів, тут було висловлено й побажання назвати вулицю, де стоїть пам’ятник співачці, її ім’ям.

Шахраї без душі

На Миколаївщині шахраї викрали з банківської картки гроші, які були зібрані на лікування дитини. Про це миколаївським правоохоронцям повідомила мати дитини. Вона розповіла, що розклеїла по місту оголошення з проханням допомогти на лікування малюка, який перебуває у відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні. Там же вказала і номер банківської картки. Небайдужі люди відгукнулися, і незабаром на картці жінки вже було 14 тисяч гривень. А потім мати несподівано отримала «есемеску», що з рахунку знято 13,5 тисячі гривень. Винних у шахрайстві розшукують, повідомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

Народжений в окупації. Дешево

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив під час прес-конференції у Сіверськодонецьку, що жінки з підконтрольних Україні територій їздять народжувати на окупований Донбас, оскільки там — дешевше. «За день мені про це розповіли три джерела з правоохоронних структур, і я був неприємно вражений», — сказав Тука. Водночас він не уточнив, про які суми на пологи йдеться.