Багаті теж... платять борги

11.02.2016
Багаті теж... платять борги

Любиш кататися — люби і... платити за оренду. Схоже, голлівудська актриса Міша Бартон, відома за роллю в серіалі «Самотні серця», забула про цю істину, взявши на прокат розкішний автомобіль компанії Volkswagen і накатавшись на ньому аж на 25 тисяч доларів. Втративши надію дочекатися грошей від актриси добровільно, компанія звернулася до суду з вимогою стягти з Міші Бартон борг, а також повернути орендований автомобіль.

До речі, це вже не перші проблеми автомобільних компаній із голлівудською зіркою. Схожа ситуація склалася у неї і з компанією Audi, якій Міша заборгувала «лише» 4 200 доларів. Правда, у цьому випадку їй вдалося уникнути адміністративного покарання, але урок не пішов на користь.

Від «забудькуватості» актриси потерпають не лише автомобільні компанії, а й кінопродюсери. Не так давно на неї подали до суду за відмову в зйомках комедії «Розкрутка». «Міша отримала 20 тисяч доларів за зйомки усього фільму. Вона мала стати зіркою. Незадовго до першого дня зйомок ми отримали листа від неї, в якому вона повідомила, що вирішила не брати участь», — поскаржився сценарист і продюсер стрічки Данієль Лієф, додавши, що гроші актриса теж не повернула.

Сама ж Міша, схоже, геть не переймається цими проблемами. За інформацією таблоїдів, її часто можна побачити на різних вечірках та в нічних клубах. Подейкують, що актриса бавиться наркотиками і з головою пішла в загули, через що ледь не зірвала зйомки чергового сезону серіалу «Самотні серця». Якщо так піде й далі, ролей у неї, очевидно, поменшає, а проблем побільшає.