«Каліфорнійська» лихоманка

«Каліфорнійська» лихоманка

Однією з найглобальніших проблем в Україні на сьогодні є питання сезонної захворюваності на грип. Із початку епідемії тільки у Києві через ускладнення померли 18 людей, з них 11 — за минулий тиждень. Про це повідомляє ГУ Держсанепідслужби у м.Києві. «Із них лабораторно підтверджено грип А (ПЛР) у чотирьох осіб, а у двох — не підтверджено. Решта аналізів у роботі», — йдеться у повідомленні.

Поневолений символ року

Поневолений символ року

У Києві на Оболонському проспекті група осіб облаштувала підпільний зоомагазин. Нелегальний магазин із «продажу» екзотичних тварин виявили в багатоповерхівці. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва. «Оголошення про продаж тварин переважно розміщувались на інтернет-сайтах та форумах.

Четверо сміливих

Четверо сміливих

На судовому процесі у справі Надії Савченко, незважаючи на заперечення прокурорів, таки заслухали свідків сторони захисту. Чотири свідки з України приїхали у російський Донецьк, щоб захистити полонену льотчицю від несправедливих звинувачень кремлівського режиму.

Ультиматум без підпису

Ультиматум без підпису

У Мінську в рамках переговорів Тристоронньої контактної групи триває запекле дипломатичне протистояння між Україною і Росією. Представник РФ Борис Гризлов наполягає, що Донбас має законодавчо отримати особливий статус на постійній основі, юридично закріплений в одній зі статей Конституції, а не в перехідних положеннях основного закону. Тим самим РФ разом із підконтрольними бойовиками фактично висунула ультиматум Україні.

Обережно! На дорогах екс-мер

Обережно! На дорогах екс-мер

Помічник екс-мера Києва доплатив водію шефа Анатолію Ніщуну ще 10 тисяч доларів за те, щоб той не відмовлявся від своєї причетності до смертельної аварії. Про це повідомив «Обозрєватєль» із посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Не підмазали

Не підмазали

Чи не вперше у Черкасах на лаві підсудних опинилися не ті, хто бере хабарі, а ті, хто їх пропонує і дає, аби полюбовно вирішити «наболіле» питання. Як повідомили «УМ» у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону, на гарячому було затримано двох місцевих жителів, котрі намагалися вручити хабар полковнику податкової міліції.

Пушок на рильці став величезною бородою

Пушок на рильці став величезною бородою

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Незважаючи на красномовні обіцянки політиків та нібито активну антикорупційну діяльність влади, українці схвильовані через ситуацію з поширенням корупції в країні у 2015 році. Так, за даними загальнонаціонального опитування громадської думки, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, 94,4% українців вважають проблему корупції у повсякденному житті найнагальнішою в Україні.

Всі статті рубрики