Біла пастка

Біла пастка

Черговий сніговий шквал у понеділок скував Київ. Метелиця, обледеніння і потужний снігопад призвели до 10-бальних заторів, транспортного паралічу, а синоптики додавали «олії у вогонь», стверджуючи, що сніговий шторм протримається ще щонайменше добу.

Вікно у небо

Вікно у небо

Улiтку «УМ» розповідала читачам про перший всеукраїнський пленер духовного живопису «Тобі, Богородице. Зарваниця-2015», що проходив у широковідомому Марійському духовному Центрі на Тернопільщині й ініціаторами проведення якого стали заслужений художник України Микола Шевчук та заслужений журналіст України Олег Снітовський. Минулого ж тижня завдяки їм засніжена Зарваниця стала центром уже сакрального мистецтва — тут стартував також перший в Україні пленер іконопису, на який з’їхалися митці з різних регіонів.

«Броньовані» двері

«Броньовані» двері

Справжнє жахіття пережили у вівторок зранку чотири десятки жителів черкаського міста Сміла. Люди діставалися «маршруткою» до роботи, а потрапили у задимлене пекло. Бо автобус ПАЗ, який здійснював рейс із залізничної станції імені Тараса Шевченка до автостанції «Сміла», несподівано загорівся на ходу.

Газ є — тепла немає

Газ є — тепла немає

Обсяги використання природного газу на території України, без урахування тимчасово окупованих територій АР Крим, Севастополя та зони проведення АТО, в грудні 2015 року порівняно з аналогічним місяцем минулого року, скоротилися на 23,3% і склали 4 млрд. 169,5 млн. куб. м. Про це повідомляє Державна служба статистики.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

А маріонетки Кремля — балувані

А маріонетки Кремля — балувані

Ватажок терористичної «ДНР» Олександр Захарченко все частіше поводиться немов клоун із заїжджого цирку. Після нещодавніх неадекватних заяв колишнього торгівця курятиною про те, що моральності донеччан завдали неабиякої шкоди чужі цінності — Міккі Маус, джинси, «Кока-кола» тощо, він усе ще не вгамовується. Учора ця маріонетка Кремля заявила, що не збирається скасовувати результати нелегітимних виборів, проведених 2 листопада 2014 року.

Як баба Галя скаже

Як баба Галя скаже

Однією з найгострiших проблем сучасного українського суспільства є псування рівня якісної інформації, її паплюження і перетворення на неправду. Так, наприклад, в Одеській області (а подекуди і в інших регіонах країни) чутки залишаються одним із головних джерел інформації, а населення деяких районів узагалі не отримує інформації від українських ЗМІ — такі результати соціологічного дослідження «Рівень довіри населення до різних джерел інформації та новин: прикордонні райони Одеської області».

Всі статті рубрики