Бізнес на «межі»

Бізнес на «межі»

Порожні прилавки, незадоволені продавці й поодинокі відвідувачі — про сумнівну репутацію розкручених «центрів» днями розповіли журналісти «Секретних матеріалів». Вони дізналися, що, окрім легального ринку на кордоні з «ДНР», де, за правилами, не дають більше 50 кг товару в одні руки, існує сірий ринок, на якому йде активна торгівля великими гуртовими партіями дешевих українських товарів.

«Колгоспниця» їде до Парижа

«Колгоспниця» їде до Парижа

«Колгоспниці» — так називається корпоративний календар на 2016 рік, який видало на Черкащині ТОВ «НВФ «Урожай». Унікальність його в тому, що фотомоделями для такого «глянцю» стали звичайні жительки сіл. Вони є співробітницями цієї науково-виробничої фірми, що працює у семи районах області.

Ще так далеко до весни

Ще так далеко до весни

Судові слухання у справі полоненої української льотчиці Надії Савченко відкладено до 13 січня 2016 року. В останній день засідань ростовський суд відхилив скаргу захисту українки на продовження терміну її арешту. Українське Міністерство закордонних справ обурило рішення російської Феміди, що зухвало ігнорує статус Савченко як члена ПАРЄ, яка користується імунітетом.

А ворог провокує

А ворог провокує

Напередодні новорічних свят ситуація у зоні АТО суттєво загострюється. Вітчизняне МЗС навіть зробило офіційну заяву, в якій «рішуче засуджує чергове порушення Росією і контрольованими нею бойовиками режиму припинення вогню» і констатує «свідоме руйнування окупаційними силами крихких елементів стабілізації та їхню готовність до ескалації в будь-який момент».

Новий рік у «діда Лук’яна»

Новий рік у «діда Лук’яна»

Дніпровський райсуд столиці змінив запобіжний захід лідеру партії «Укроп» Геннадію Корбану на взяття під варту строком на 60 днів до 25 лютого 2016 року. Таке рішення учора пообіді (після майже безперервної колотнечі більше доби) оголосив суддя Дніпровського райсуду Києва Микола Чаус.

Копайте глибше

Копайте глибше

Співробітники СБУ спільно з прокуратурою затримали помічника судді одного з судів Рівненської області та посадовця Бориспільської митниці під час спроби збути незаконно видобутий бурштин. Чиновники призначили зустріч із потенційним покупцем на одній з автомобільних заправних станцій на трасі Київ—Одеса.

Всі статті рубрики