Моя сентиментальна квасоля

Моя сентиментальна квасоля

Справді, саме до цього овоча особисто я, (та й, думаю, ще дуже багато хто), відчуваю особливі сентименти. Навіть якщо пропустити пункт «корисність», то в квасолі залишиться стільки «плюсів», що не любити її видається неможливим.

Скільки не кажи «халва»…

Скільки не кажи «халва»…

Що не кажіть, а саме взимку найбільше буяє наша кулінарна фантазія саме в напрямі випічки. І все — з банальної причини: холодно і хочеться чаю (кави, какао, капучино, компоту, киселю тощо — вибирайте потрібне). І коли дім наповнює ароматний запах смачної домашньої випічки, навіть душа зігрівається, що вже казати про тіло.

Всі статті рубрики