Дали мавпі гранату

Дали мавпі гранату

Більшість зброї, яку мають тепер у своєму розпорядженні джихадисти «Ісламської держави» («ІД»), походить з арсеналів іракської армії, стверджує організації «Міжнародна амністія» в оприлюдненому вчора звіті. Велика частина озброєння потрапила до рук бойовиків зі складів іракської армії в Мосулі.

Велика Шенгенська стіна?

Велика Шенгенська стіна?

Паркан із залізної сітки почали з понеділка монтувати на кордоні Австрії та Словенії. Це перша загорожа всередині Шенгенської зони, повідомляє «Євроньюс». І, звісно, прецедент. Стіна заввишки чотири метри простягнеться на три з половиною кілометри біля пункту перепуску Шпіле-Шпільфельд.

Буду реєструвати Будду

Буду реєструвати Будду

Китайська влада готує новий реєстр так званих «живих Будд». Визнавці тибетського буддизму вірять, що душі освячених ченців реінкарнуються в особи дітей, яких називають «живими Буддами».

У «ДНР» та «ЛНР» шанують високе мистецтво

У «ДНР» та «ЛНР» шанують високе мистецтво

Колекція картин голландських майстрів XVII століття, яка була викрадена 10 років тому в Голландії, опинилася на теренах, які контролюють проросійськi сепаратисти на Донбасі, повідомила адміністрація музею «Вестфріз» у місті Горн, що за 35 кілометрів на північ від Амстердама. 24 малярські роботи, вартість яких станом на час викрадення (2005 рік) оцінювали в 10 мільйонів євро, «спливли» у липні цього року, коли двоє чоловіків запропонували їх на продаж посольству Нідерландів у Києві.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики