Робота після пекла

Робота після пекла

Коли для мобілізованих із зони АТО і добровольців приходить пора відкласти зброю та зняти спецекіпірування, постає питання «Що робити далі?» За даними Державної, цього року її послугами скористалися 16,9 тис. демобілізованих військовослужбовців, майже 2,4 тис. осіб iз них працевлаштовано.

І куля не візьме!

І куля не візьме!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нещодавно в Рівному завершився черговий етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт юних винахідників, що навчаються у Малій Академії наук України. Одним iз найкращих винаходів на ньому визнано незвичайну солдатську каску, яку придумав рівненський семикласник Павло Стельмах.

«Сон» без виконавця

«Сон» без виконавця

Тарас Мельничук — молодий красивий життєрадісний актор Київського театру юного глядача — перебуває в лікарні. Кілька місяців тому йому поставили шокуючий діагноз — рак крові. Він уже пройшов кілька курсів хіміотерапії, але нещодавно отримано невтішні аналізи засвідчили: потрiбна термінова операція — пересадка кісткового мозку.

150 прооперованих

150 прооперованих

У Львівській обласній лікарні «ОХМАТДИТ» позавчора презентували спільний проект Львівської обласної державної адміністрації та лікарні зі Сполучених Штатів, Shriners Hospital for Children.

Підступні леси

Підступні леси

Нещодавно дивом уникнули небезпеки більш як 80 жителів київської дев’ятиповерхівки на проспекті Червонозоряному, 14. На початку грудня стався зсув підпірної стіни та частини подвір’я, внаслідок чого було пошкоджено 10 гаражів та 3 автомобілі.

Засуджені «пішаки»

Засуджені «пішаки»

Оболонський районний суд Києва виніс вирок харківським «тітушкам» з «Оплоту», які в січні 2014-го напали на активістів «Автомайдану». За словами правозахисників, на сьогодні це єдиний вирок у справах Майдану, який закінчився реальним ув’язненням: підсудний Азіз Тагіров отримав чотири роки ув’язнення, Раміль Ісламлі — чотири роки ув’язнення з випробувальним терміном три роки.

Окупант хоче додому

Окупант хоче додому

Українська військова розвідка повідомляє, що багато кадрових російських військових на Донбасі намагаються звільнитись зі служби. Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, «встановлено факти непокори та збільшення чисельності особового складу, що розривають контракт iз ЗС РФ».

Урядова ревізія

Урядова ревізія

Схоже, скоро одіозна резиденція колишнього президента Віктора Януковича Межигір’я перекваліфікується з простого екскурсійного маєтку в, можливо, реабілітаційний центр. Ще в жовтні Президент України Порошенко заявив, що там створять реабілітаційний центр для бійців АТО.

Струм пішов

Струм пішов

Близько першої години ночі 8 грудня, начебто за згодою учасників акції енергетичної та продовольчої блокади АР Крим, до електросистеми підключили лінію ВЛ 220 кВ Каховська—Титан, від якої живляться два райони Херсонської області — Каланчацький та Чаплинський.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики