Снігова навала

Снігова навала

Харківщина потроху приходить до тями після сильної заметілі, що зупинила рух автомобілів та електричок, а також знеструмила 52 населенi пункти області, 120 шкіл і майже сотню дитячих садків. Виною всьому — мокрий лапатий сніг, вагу якого не витримало 156 ліній електропередач.

Найкращі «Хоробрі серця»

Найкращі «Хоробрі серця»

Цього тижня в Оперному театрі Києва нагородили найкращих телевізійників статуетками головної вітчизняної премії «Телетріумф». У 12 номінаціях першими стали проекти, їх ведучі та творці групи «1+1 медіа». Кращим серед суспільно-соціальних ток-шоу визнали «Хоробрі серця».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Друзі» до смерті довели

«Друзі» до смерті довели

Трагедія сталася зі студентом-першокурсником Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького 17-річним Владиславом Сердюком. Його до смерті побили друзі, з якими він знімав у Черкасах квартиру.

Надія на «Дозор»

Надія на «Дозор»

На Львівському бронетанковому заводі, який входить до складу державного концерну «Укроборонпром», уже готова перша партія новітніх бронетранспортерів «Дозор-Б». Вартість однієї машини становить понад 4 млн. грн. — залежно від комплектації.

Вогонь на себе

Вогонь на себе

Микола Мартиненко, соратник Арсенія Яценюка, вирішив скласти депутатський мандат через скандал, який, за його словами, спровокувала «п’ята колона» Кремля. Причетними до цього скандалу стали депутати з «Блоку Порошенка».

Не «сiрi» нашi села

Не «сiрi» нашi села

Українська влада повернулася до двох населених пунктiв на Донеччині — сiл Павлопiль i Пищевик, що перебували в «сiрiй» зонi. Як повiдомляють вiтчизнянi ЗМІ з посиланням на Генштаб ЗСУ, цi села не були пiд контролем бандформувань, але там не було нi адмiнiстрацiї, нi законної української влади.

Всі статті рубрики