Скромний, мужній, сексуальний

20.11.2015
Скромний, мужній, сексуальний

Девід Бекхем.

Колишня зірка збірної Англії Девід Бекхем уже не грає у футбол на професійному рівні, рідше, ніж раніше, з’являється в рекламі й більшість часу присвячує сім’ї. Але шанувальники й преса про нього не забули. Навіть навпаки — на тлі інших зірок, що постійно нагадують про себе різними витівками та скандалами, батько чотирьох дітей Бекхем приємно й помітно вирізняється. До того ж із роками він стає дедалі привабливішим — принаймні з точки зору серйозних дівчат, які надають перевагу мужності перед солодкавою «хлоп’ячістю».

Тож складно не погодитися з редакцією популярного журналу «Піпл», яка саме Девіда нагородила титулом «Найсексуальніший чоловік із нині живих» зразка 2015 року.

Сам лауреат, якому укладачі відповідного рейтингу повідомили новину по «Скайпу», дуже зніяковів. І зізнався, що завжди соромиться, коли отримує нагороди такого штибу. «Я ніколи не відчував себе особливо привабливим чоловіком. Я маю на увазі, що мені подобається носити гарний одяг, хороші костюми і виглядати та почуватися добре. Але я ніколи не думаю про себе, що я сексуальний», — скромно зауважив 40-річний екс-футболіст.

До речі, за словами Девіда, весь його гардероб і зовнішній вигляд загалом — цілком заслуга дружини Вікторії.