Знайшла собі графа

18.11.2015
Знайшла собі графа

Кейт Мосс.

Найбагатша топ-модель Великої Британії Кейт Мосс ось-ось розлучиться з чоловіком, музикантом Джеймі Хінсом. Так принаймні стверджують місцеві таблоїди, які не лише знають, що в подружжя проблеми, а вже «вирахували» й нових пасій Джеймі та Кейт.

Хінс нібито ще з літа зустрічається з манекенницею Джессікою Стем, хоч на очі папараці вони намагаються не потрапляти. А от Мосс свій новий роман приховує далеко не так старанно. Останнім часом 41-річну зірку дедалі частіше бачать у компанії 28-річного Ніколая фон Бісмарка. За професією молодий чоловік нібито модний фотограф, але відомий він не завдяки своїм здобуткам на цій чи будь-якій іншій ниві, а завдяки прізвищу.

Ніколай — нащадок легендарного Отто фон Бісмарка, першого рейхсканцлера Німецької імперії. Завдяки цьому факту, а також успадкованому титулу графа, хлопець вважається одним із найзавидніших женихів Європи. Хоча до роману з Кейт про нього чули хіба що в дуже обмежених колах. Тепер же британська преса рясніє заголовками на кшталт: «Хто він, цей загадковий Ніколай?».

Якщо вірити таблоїдам, Бісмарк уже фактично перебрався в будинок коханої. За кілька місяців роману вони встигли чимало поподорожувати — разом насолоджувалися масажами в улюбленій детокс-клініці Кейт у Туреччині, засмагали на острові Мюстік у Карибському морі...

Що ж до стосунків Мосс із поки ще офіційним чоловіком, то, за чутками, зараз вони займаються розподілом майна. А всього лише чотири роки тому їхнє весілля преса називала однією з найромантичніших подій десятиріччя.