Янголятко для «янгола»

17.11.2015
Янголятко для «янгола»

Кароліна Куркова.

Топ-модель Кароліна Куркова приймає привітання. Чеська красуня, якій колись приписували роман із Володимиром Кличком (але обоє запевняли, що лише друзі), днями народила другого сина. Як назвали малюка, наразі не повідомляється. Єдина інформація, яку надав журналістам речник манекенниці — і мама, й новонароджений почуваються чудово.

31-річна Кароліна та її чоловік Арчі Друрі мають також 6-річного сина Тобіна Джека. Про другу вагітність колишнього «янгола» компанії «Вікторіяз сікрет» стало відомо в липні цього року, коли Куркова опублікувала своє «вагітне» фото в мережі «Інстаграм».

Згодом в одному з інтерв’ю модель зізналася, що їй надзвичайно подобається виховувати дітей. «Материнство — це найкраща робота. Після того як у тебе народжується маля, все навколо ніби змінюється. Щось усередині тебе загоряється, і ти стаєш суперсильною матусею, яка може впоратися з усім і розв’язати будь-яку проблему», — вважає Кароліна.

Утім, отримуючи насолоду від хатньої роботи — прибирання, куховарства тощо, Куркова не покинула подіум — під час вагітності вона працювала «до останнього», аж доки можна було приховати живіт, і тепер планує повернутися на подіум якомога швидше. Після народження первістка вона повернула собі допологову форму вже на другий місяць. За словами молодої мами, в цьому їй допомогли заняття пілатесом, танцями та плавання. І на цей раз вона планує скористатися тим самим «рецептом».