Дивіться докази

Дивіться докази

Майже півроку Святошинський суд столиці розглядає справу колишніх «беркутівців» Сергія Зінченка та Павла Аброськіна, яким інкримінують 39 смертей учасників Революції гідності під час Євромайдану. Чергове засідання відбулося напередодні, утім до його завершення ще далеко.

Плагіат на ворожій території

Плагіат на ворожій території

Російська сенаторка, член комітету Ради Федерації з соціальної політики та голова Всеросійського громадського руху «Матері Росії» Валентина Петренко вступила у нерівний бій з одіозним сатиричним французьким журналом Charlie Hebdo за його карикатуру на недавню катастрофу аеробуса.

Ганстери зі Смілянської

Ганстери зі Смілянської

Про цей злочин у Черкасах першими дізналися користувачі соціальних мереж. Один зi свідків, після того як спробував завадити цьому кримінальному зухвальству, повідомив «Вконтактє» подробиці надзвичайної події.

Бачиш ворога? Вогонь!

Бачиш ворога? Вогонь!

Українські військові в зоні АТО нарешті отримали наказ керівництва держави відкривати вогонь на ураження в умовах, коли вони є об’єктом нападу. Відкриваючи позавчора ввечері засідання Ради нацбезпеки і оборони України, Президент Петро Порошенко зазначив, що через «спроби зірвати Мінські домовленості залишаються надзвичайно високими ризики і загрози для національної безпеки і суверенітету України».

Геї: з роботою, але без шлюбів

Геї: з роботою, але без шлюбів

Учора сталося те, на що вже мало хто сподівався: Верховна Рада без обговорення ухвалила у другому читанні антидискримінаційну правку до трудового законодавства. «За» проголосували 234 депутати. Загалом то була вже шоста спроба ухвалити норму, яка забороняє звільнення людей через їхні нетрадиційні сексуальні вподобання.

Куплений голос

Куплений голос

Троє старшокурсників Чернівецького університету отримали за підкуп виборців умовне ув’язнення строком один рік. Разом зi студентами у кримінальній справі задіяний і викладач вишу, який після розкриття інциденту відразу втік за кордон і залишив своїх підопічних сам на сам із законом.

Дорогий блакитний вогник

Дорогий блакитний вогник

Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконною постанову Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики, №583 від 3 березня 2015 року про встановлення нових роздрібних цін на газ для населення.

Всі статті рубрики