Мислеформи, оригінали й копії

Мислеформи, оригінали й копії

У «Мистецькому арсеналі» в Києві відкрилася виставка «Шедеври світової пластики». Завдяки АртФонду колекціонера та мецената Ігоря Воронова, який передав для виставки свою колекцію, і Благодійному фонду «Мистецький арсенал» упродовж місяця можна побачити на власні очі унікальне зібрання скульптур.

Жінка і дівчина Бонда

Жінка і дівчина Бонда

Чергову картину про пригоди красунчика Джеймса Бонда, що вийшла в прокат в Україні минулого тижня, хтось вихваляє, хтось — ганить, але всі дивляться. Двадцять четверте явлення глядачам у «007: Спектр», безперечно, красиве й заворожуюче: фестиваль у Мехіко, заворожуючі види вічного Риму і дорогі машини, красива білизна на жінці Бонда, яку грає 51-річна італійка Моніка Белуччі (в інтерв’ю сама просила так себе називати)...

Ого, яке «Ухо»

Ого, яке «Ухо»

Черговий фестиваль нової музики розпочало днями агентство «Ухо». До кінця тижня відбуваються концерти в Києві, а також Дніпропетровську, Одесі та Харкові. Як зазначають організатори, нинішній сезон фестивалю присвячено «радянським функціонерам, органістам, пацієнтам психіатричних лікарень, абатистам, учителям музики та лсд-ентузіастам, шпигунам і вихідцям зі старих японських сімей — візіонерам, які знайшли свою музику».

Світи і світло Любки

Світи і світло Любки

Молодий поет і письменник Андрій Любка має уже шість виданих книжок. І розпочав тур, ініційований Міжнародною літературною корпорацією Meridian Czernowitz в рамках проекту «Мережа», на підтримку нового пригодницького авантюрного «Кардбіду». У 28 містах два місяці розказуватимуть про описане в романі: схеми руху контрабанди, тунель між Україною та Європою, кохання, незвичайних людей і дивака Тиса. Після першої презентації в Києві «УМ» поспілкувалася з Андрієм.

Всі статті рубрики