ГУЛАГ «ковтав» не лише своїх

ГУЛАГ «ковтав» не лише своїх

В’язнями сталінської системи таборів ГУЛАГ були до 20 мільйонів людей. Кілька мільйонів з них загинули. У ГУЛАГу від голоду, тортур і хвороб гинули не лише в’язні з СРСР, а й з окупованих країн. Щойно відкритий Берлінський архів зберігає документи про долі сотень жертв комуністичного терору, повідомляє «Німецька хвиля».

Шанс від Обами

Шанс від Обами

Президент США Барак Обама позавчора закликав Конгрес реформувати систему американського правосуддя. Йдеться про те, щоб пом’якшити покарання за частину злочинів та обмежити кількість ув’язнених у переповнених в’язницях.

Крила made in China

Крила made in China

У Китаї презентували перший великий пасажирський літак C919 виробництва китайської державної компанії Comac, повідомляє «Німецька хвиля». Збудований у Шанхаї лайнер може вмістити 168 пасажирів. Його перший політ запланували на наступний рік, а повноцінне введення в дію — на 2019-й.

Не винувата я!

Не винувата я!

Більшість росіян (82%) вважають, що Захід проводить щодо них ворожу політику. Такі висновки містяться у щойно оприлюднених результатах соціологічного опитування 1600 осіб в усіх регіонах Росії, яке провів російський незалежний аналітичний Центр Юрія Левади. 55% респондентів вважають, що виявом ворожого ставлення Заходу стосовно Росії є запровадження санкцій після анексії Криму, 44% впевнені, що Захід веде інформаційну війну проти Кремля.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики