За склом

За склом

У стінах Одеської ОДА відкрили громадську приймальню. Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі пообіцяв громадянам, що в новій приймальні не буде місця корупції та не повинно бути черг — це підкреслює сам дизайн приміщення, в якому значна частина поверхонь — зі скла.

Почекаю-почитаю

Почекаю-почитаю

Коли минулого року одна з тернополянок оприлюднила на місцевому сайті громадських ініціатив пропозицію облаштувати зупинки громадського транспорту своєрідними міні-бібліотеками (щоб люди могли почитати в очікуванні «маршрутки» чи тролейбуса, та й навіть «позичити» на деякий час книжку, яка зацікавила), мало хто сприйняв це всерйоз.

Хакери та вибори

Хакери та вибори

Ще в далекому 2005 році на президентських виборах, після історичного туру Ющенко — Янукович російські спостерігачі на Вінниччині — два депутати Держдуми Росії — заявляли на підсумковій прес-конференції про ручки з чорнилами, що зникають, нібито виявлені в декотрих членів виборчої комісії в селі Баланівка Бершадського району.

Нагороди патріотам

Нагороди патріотам

У лавах героїв України поповнення. Церемонія нагородження орденом «Народний Герой України» відбулась в Одеському оперному театрі, і одним із 17 представлених до нагород став лідер кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв, котрий отримав орден із рук очільника області Михеїла Саакашвілі.

Всі статті рубрики