НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Генеральне прибирання

Генеральне прибирання

Щонайменше раз на тиждень однією з топових тем стає можливість відставки Генпрокурора Віктора Шокіна. Поінформовані джерела кажуть, що в адміністрації Президента серйозно стурбовані питанням заміни глави ГПУ. Але станеться це не раніше листопада, оскільки до місцевих виборів 25 жовтня пленарних парламентських тижнів більше не буде.

Полтавська битва. Переміг Мазепа

Полтавська битва. Переміг Мазепа

На Соборному майдані в Полтаві містяни нарешті змогли побачити монумент великому українському гетьмановi Івану Мазепі — той самий, кошти на який збирали всім миром і який мав би стояти на цьому місці ще шiсть років тому. Та на заваді, на жаль, увесь цей час ставала злощасна політика.

Покрова надихнула

Покрова надихнула

Цьогоріч Україна вперше офіційно відзначила День захисника Вітчизни не 23 лютого, як раніше, а 14 жовтня — в день, що збігається з християнською Покровою. З нагоди свята Український дім спільно з Національною портретною галереєю, українською майстринею Наталією Черновою та всеукраїнським об’єднанням громадян «Країна» влаштували цикл виставок, присвячених новому прочитанню вже звичного для нас свята Покрови.

Всі статті рубрики