Мода і свобода

Мода і свобода

Організатори Ukrainian Fashion Week(UFW) Ірина Данилевська і Володимир Нечипорук на анонсній прес-конференції в Fedoriv Hub називали круті цифри — 72 дизайнери, 54 покази, 10 презентацій, 19 локацій, які вжахнули журналістів та байєрів, бо місія встигнути скрізь при такому графіку вже неможлива.

Російський привид в опері

Російський привид в опері

Працівники звинувачують дирекцію Львівського оперного театру в лобіюванні культурних інтересів Росії й озвучують вимогу, аби теперішнього директора Тадея Едера звільнили. А на його місце колектив мріє обрати нового керівника. «Ми вимагаємо нового директора, — каже голова профкому первинної профспілкової організації театру Ігор Гресько.

Зіткнення трьох

Зіткнення трьох

У неділю вдосвіта у Черкасах трапилася страшна дорожньо-транспортна пригода. Близько четвертої години на перехресті не розминулися три легкові автомобілі — Volkswagen, Daewoo Lanos та ВАЗ-2106. У результаті зіткнення загинули троє пасажирів автомобіля ВАЗ.

Довгі руки Москви

Довгі руки Москви

Відео з відвертим інтерв’ю Сергія Рудика опублікували активісти «Групи 2 травня», в яку входять журналісти одеських видань і незалежні експерти, що проводять власне розслідування трагедії 2014 року в Одесі. У ньому він робить кілька відвертих зізнань інсайдера, адже був безпосереднім учасником подій з боку так званих «куликовців», а саме організації «Одеська дружина», яка нібито була створена для патріотичного виховання молоді.

Від Мінських угод — до Паризьких декларацій

Від Мінських угод — до Паризьких декларацій

Зустріч у «нормандському форматі» глав держав України, Росії, Франції і Німеччини, яка відбулася минулої п’ятниці в Парижі і була покликана вирішити проблему виконання Мінських угод, породила безліч трактувань, чуток і поспішних висновків. В експертному середовищі і політикумі одні говорили про «зраду інтересів України», інші — про «дипломатичну нічию».

Три українські Революції

Три українські Революції

Мультимедійну виставку «Майдан: від незалежності до свободи» презентували у Музеї історії міста Києва з нагоди 25-ї річниці студентської Революції на граніті, яка ввійшла в історію як перший Майдан. Учасники тих жовтневих протестів переконані, що саме студентські голодування на початку 90-х привели до української Незалежності.

Слідами Януковича

Слідами Януковича

Схоже на те, що в черкаських чиновників минув переляк, викликаний Революцією гідності. Отож замість того, щоб жити по-новому, перед місцевими виборами вони не зрадили традиціям часів Януковича, включивши в роботу старий та звичний адміністративний ресурс.

Всі статті рубрики