Жорстока карма

09.09.2015
Жорстока карма

Іфке Штурм.

Ніколи не знаєш, де на тебе очікує біда. Відома голландська модель Іфке Штурм потрапила в реанімацію, займаючись нібито не найбільш екстремальним видом спорту — катання на джет-серфі. Це звичайна дошка для серфінгу, оснащена мотором. Тобто кататися на ній можна за тим самим принципом, що й на водних лижах, але чіплятися до катера чи іншого плавзасобу не потрібно.

Як повідомляють західні таблоїди, трагедія сталася біля острова Іск’я в Неаполітанській затоці. У 33-річної топ-моделі, яка впала з джет-серфа на швидкості, діагностували численні переломи хребта і серйозну черепно-мозкову травму. Дівчина впала в кому, її стан лікарі оцінюють як дуже тяжкий.

Штурм — не лише одна з «янголів» компанії «Вікторіяз секрет» та «обличчя» брендів «Шанель» і «Марк Джейкобс», а й ведуча голландського реаліті-шоу Next Top Model. Втім останній рік вона провела «в декреті». Два місяці тому Іфке народила сина від бізнесмена Джайлза Маккея. Він на той час ще вважався цивільним чоловіком зірки британського телешоу «Зустрічайте росіян» Крістіни Сисоєвої. Сисоєва не раз казала, що «над стосунками постійно треба важко працювати», закликаючи інших дівчат «ніколи не розслаблятися», бо «на гарного чоловіка завжди чатують хижачки». Нещодавно Крістіна визнала, що в них із Джайлзом «виникли певні складнощі», але новину про стосунки коханого з іншою не коментувала.

А от повідомлення про те, що Іфке впала в кому, не залишило Сисоєву байдужою. «Karma is a bitch» («Карма — ще та с..ка»), — написала росіянка у своєму блозі.