Картини допомоги

Картини допомоги

У столиці пройшов аукціон, де можна було придбати роботи бійців зі сходу, які вони намалювали задля порятунку своїх побратимів. Лотами аукціону стали картини, які малювали бійці, перебуваючи на лікуванні у госпіталях.

Привиди «Оплоту»

Привиди «Оплоту»

У результаті багатоходової спецоперації СБУ затримала в Харкові диверсійно-розвідувальну групу, діяльність якої координував і фінансував ватажок терористичної організації «Оплот». За вказівками вони їздили до Бєлгорода, де наразі співробітники російського ФСБ здійснюють управління багатьма аналогічними «бригадами».

«Запальний» Чорнобиль

«Запальний» Чорнобиль

Уже протягом двох тижнів рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій намагаються приборкати вогняну стихію, що розбушувалася в заповіднику «Чорнобильська пуща». Протягом літа там стабільно часто спалахують сухі трав’яні настили. Цього разу пожежа на території більш ніж 60 га, між колишніми селами Ковшилівка та Буда Варовичі, почалася ще 8 серпня.

Сторіччя — «під ножем»

Сторіччя — «під ножем»

Завод «Дніпроважпапірмаш», який 12 березня 2016 року має відзначити свій 100-річний ювілей, є унікальним, адже він — єдине в Україні підприємство, яке випускає обладнання для виробництва паперу. Притому, що споживачів такої продукції на теренах нашої держави нині немає.

Бойова залежність

Бойова залежність

Вихiдними ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Періоди затишшя вдень чергувалися зі звичними обстрілами у темну пору доби. 24 серпня незаконні збройні формування 77 разів порушили режим припинення вогню. У штабі АТО підрахували, що бойовики тричі застосовували артилерію, 20 разів — міномети, 32 — гранатомети.

«Наш МІФ»

«Наш МІФ»

«Генерал Момот. Наш МІФ» — так називається книга, котра вийшла у світ на Черкащині. Її автор, журналіст Андрій Кравець, презентував видання про легендарного прикордонника Ігоря Момота в Оршанецькому навчальному центрі Державної прикордонної служби України, що неподалік Черкас.

Вирок суворому режиму

Вирок суворому режиму

Учора Північно-Кавказький військовий суд Ростова виніс вирок у справі кримчан Олега Сенцова та Олександра Кольченка, судовий процес над якими розпочався 21 липня. Як і передбачалося — всупереч здоровому глузду і відсутності доказів провини, — їх визнано винними.

Добровольці просяться в бій

Добровольці просяться в бій

Командир розвідувальної групи роти «Торнадо» Юрій Помазан на прес-конференції у Дніпропетровську заявив про саботаж мобілізації. Як повідомив воїн, у рідному Харкові торік він тричі ходив до військкомату і просився на фронт, але його не взяли без пояснення причин.

Всі статті рубрики